Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Αθηνά Αηδονά: Ένα χρόνο στο τιμόνι της Π.Ε. Πέλλας - Πως υποδέχτηκε τον Τζιτζικώστα στην Έδεσσα

Η κ. Αηδονά μέσα στον ένα χρόνο που είναι στο τιμόνι της Π.Ε. Πέλλας έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής

«Σαν στο σπίτι της» νοιώθει η Αθηνά Αηδονά στην Πέλλα. Η αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης του Νομού μας υποδέχτηκε σήμερα στην Έδεσσα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με αφορμή τα Ελευθέρια της πόλης και ήταν άψογη στην φιλοξενία της.

Η κ. Αηδονά μέσα στον ένα χρόνο που είναι στο τιμόνι της Π.Ε. Πέλλας έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής και παρότι δεν κατάγεται από την περιοχή μας, αλλά εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη, δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα και ασχολείται με ουσιαστικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πλευρά της Περιφέρειας παρέστησαν και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου, αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος ο οποίος φαίνεται να έχει μια καλή προσέγγιση με την παράταξη Τζιτζικώστα παρότι εκλέχθηκε με αντίπαλο ψηφοδέλτιο.

Στα παραπολιτικά των εορτασμών, όταν η κ. Αηδονά υποδέχτηκε τον κ. Τζιτζικώστα μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, αναφέρθηκε στους υπαλλήλους της Π.Ε. Πέλλας που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη δήλωσε: «Έχω μία καταπληκτική ομάδα», δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο πολύ έχει προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα. 



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News