Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Μητροπολίτης Πέλλας Ιωήλ: «Κάθε παράνομο, κάθε αντίθεο, κάθε ανήθικο... το επιβάλλουν να το δεχτούμε ως κανονικό»

Ο Σεβασμιώτατος συνέδεσε τον λόγο αυτόν του Κυρίου με την σύγχρονη εποχή, κατά την οποία οι χριστιανοί δέχονται συχνά αρνητικές προτροπές και επιρροές ακόμη και από το στενότερο περιβάλλον τους

Με λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η ο ετήσιος εορτασμός της μνήμης στης Αγίας Νεομάρτυρος Χρυσής στον τόπο της καταγωγής και του μαρτυρίου της, το χωριό Χρυσή Αλμωπίας.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Χρυσής χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, Ηγουμένου της Ι. Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης. Ο Θεοφιλέστατος κατά την ομιλία του τόνισε την σπουδαιότητα της ομολογίας της πίστεως βασιζόμενος στα γεγονότα του μαρτυρίου της εορταζομένης Αγίας. Κατά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Αγίας και τμήματος του ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως, του Ιατρού, το οποίο τέθηκε σε προσκύνηση κατά την διάρκεια των εορταστικών ιερών ακολουθιών.

Την ημέρα της εορτής, Παρασκευή 14/10, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο με τον ποιμενάρχη της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων κήρυξε τον θείο λόγο υπομνηματίζοντας τον λόγο του Κυρίου: «ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ» (Μθ. 10,36) με βάση το ηρωικό παράδειγμα της Αγίας Χρυσής, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν κάμφθηκε ούτε και από τις προτροπές των γονέων της να αλλαξοπιστήσει και να μείνει κρυφά Χριστιανή, προκειμένου να σώσει την ζωή της.

Ο Σεβασμιώτατος συνέδεσε τον λόγο αυτόν του Κυρίου με την σύγχρονη εποχή, κατά την οποία οι χριστιανοί δέχονται συχνά αρνητικές προτροπές και επιρροές ακόμη και από το στενότερο περιβάλλον τους. «Σήμερα οι καιροί μας είναι τέτοιοι, που πρέπει να δείξουμε αυτή την πίστη και αυτή την ομολογία, όταν βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας... Κάθε παράνομο γίνεται δυστυχώς νόμιμο. Κάθε παράνομο, κάθε αντίθεο, κάθε ανήθικο... το επιβάλλουν να το δεχτούμε ως κανονικό», προσέθεσε ο Σεβασμιώτατος, υπογραμμίζοντας ότι το παράδειγμα της Αγίας Χρυσής αποτελεί οδηγό για όλους μας και η μίμηση της πίστης και της ομολογίας της είναι η καλύτερη τιμή που μπορούμε να της αποδώσουμε προκειμένου να την ευαρεστήσουμε και να κάνουμε την ζωή μας «χρυσή» ενώπιον του Κυρίου.

Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε και η ευλόγησις του κολύβου της Αγίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας και την συνοδεία του για την τιμητική παρουσία τους καθώς και όλους τους κληρικούς και τους ιεροψάλτες που έλαβαν μέρος στον εορτασμό, ιδιαίτερα δε όσους ήρθαν από μακρινές Μητροπόλεις. Ευχαρίστησε επίσης τους Δημάρχους Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνο και Έδεσσας και Δ. Γιάννου για την παρουσία τους καθώς και τους πολυάριθμους πιστούς που κατέκλυσαν τον ιερό ναό και τον περίβολό του. Οι ιερές ακολουθίες βιντεοσκοπήθηκαν προκειμένου να μεταδοθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε.














14 σχόλια:

  1. Ανήθικο είναι να μιλάς με λόγο απάνθρωπο, ενώ δήθεν υπηρετείς τον Κύριο που δίδαξε "Αγαπάτε αλλήλους!". Ανήθικο επίσης είναι να φοράς τα χρυσά κτλπ αξίας κοντά 10.000€ ενώ ο Χριστός ήρθε στη Γη πάμπτωχος και ενώ ο ελληνικός λαός πεινάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εσεις μιλατε για ανηθικοτητα; ελεος δηλαδη, διαβολοπαιδια.

      Διαγραφή
    2. Η χούντα των καμπαλιστών!
      Σχεδόν πάντες στην Ελλάδα νομίζουν ότι το καινούργιο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 10/10/2017 στην βουλή ήταν απόφαση της κυβέρνησης. Δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του Δυτικού κόσμου, δεν κυβερνούν οι πολιτικοί και τα κοινοβούλια, απλά εκτελούν τις εντολές αυτών που εκδίδουν το νόμισμα, που τυπώνουν το χρήμα. Και αυτοί είναι οι καμπαλιστές μεγαλοτραπεζίτες (Ρότσιλντ και συνεργάτες), οι οποίοι είναι οι αληθινοί κυβερνήτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.
      Οι καμπαλιστές έδωσαν πέρσι εντολή να διδαχθούν σε όλα τα γυμνάσια της χώρας μας οι "έμφυλες ταυτότητες", μία παράλογη και αντιπαιδαγωγική θεωρία. Τώρα έδωσαν εντολή να ψηφίσουν οι βουλευτές το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου στα 15 έτη, παρά τις αντιδράσεις και των παιδοψυχιάτρων. Ας ξεχάσουμε πλέον την λογική στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και ας πάψουμε να νομίζουμε ότι τέτοια θέματα είναι κομματικά (Αριστεράς-Δεξιάς). Βρισκόμαστε κάτω από την απαίσια δικτατορία των καμπαλιστών, οι οποίοι θα μας επιβάλουν όλα τα δόγματα της δαιμονικής θρησκείας τους, της Καμπάλα (ή Καμπαλάχ). Και με βάση την Καμπάλα, ο αρχετυπικός άνθρωπος ήταν ανδρόγυνος! Συνεπώς, ο τελικός σκοπός τους είναι να υποχρεώσουν κάθε άνδρα να είναι και γυναίκα και κάθε γυναίκα να είναι και άνδρας. Συνεπώς, ας ετοιμαστούμε και για τα επόμενα νομοσχέδια...
      Εκτός αν ξυπνήσουμε και εξεγερθούμε ενάντια στην αόρατη χούντα των Καμπαλιστών!
      Διόδωρος Ράμμος

      Διαγραφή
    3. Έκανες ένα τεράστιο λάθος..... θανάσιμο αμάρτημα...κατεκρινες χωρίς να ξέρεις πράγματα.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδη ρε φιλε 6.30 γιατι δεν λες τον τσιπρα να παει στ θεσσαλονικη με τα ΚΤΕΛ ..
    Ξερεις γιατι ?ειναι ο πρωθυπουργος και υπαρχει μια ταξη και παει με αεροπλανο και συνοδεια
    Ετσι και μητροπολητης φοραει καποια επισημα ενδυματα που αν γνωριζες δεν θα σχολιαζες για την αξια του( 2000 χιλ. Και αν.....ολο και ολο ειναι..
    Τσομπανε απο το κολονακι η την πλατεια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μακαριζουμε λοιπόν και ας μην κρίνουμε. Ό Θεός ας βάλει το χέρι του . Το παράνομο και ανήθικο πλέον γίνεται νόμιμο και λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΛΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εκκλησία παίρνει από τους φτωχού για να ταϊζει τους εξαθλιωμένους και αυτό το ονομάζει φιλανθρωπικό έργο. Η ίδια τίποτα δεν δίνει. Και η μισθοί τους χρήματα του δημοσίου είναι. Υποκριτές! Που μιλούν για ανωμαλίες και ανήθικους... ποιοί;
    Όσο για τον νόμο: είτε ετεροφιλόφιλοι είτε ομοφυλόφιλοι είτε τρανς είτε μπαι, είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και αφορά τους ίδιους και μόνο. η ποιότητα του ανθρώπου δεν κρίνεται από αυτό. Όμως, αυτό το τόσο προσωπικό θέμα δεν μπορεί να είναι ΘΕΜΑ που να αποπροσανατολίζει από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα της κοινωνία; ή να χρησιμοποιείται για ψηφοθηρικκούς και όχι μόνο λόγους.Δεν θα έπρεπε να είναι καν θέμα. Πρακτικά ζητήματα ονόματος ή ομόφιλων ζευγαριών π.χ θα μπορούσαν να λυθούν βάσει της προσωπικής και ατομικής κατά νόμο. Απλή πράξη αλλαγής ονόματος, όπως ορίζεται από το νομοθετικό πλαίσο. Εκεί και όλα τα στοιχεία, όπου θα φαίνεται μεν η αιτία αλλαγής (για να μην υπάρχουν προβλήματα ταυτοπροσωπίας). Και μέχρι εκεί. Η αλλαγή φύλου εμποδίζει λέτε, την δυνατότητα αλλαγής στοιχείων; Μην είμαστε αφελείς! Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να αλλάξουν χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από φύλο και χωρίς αλλαγή φύλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ;ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΩ ΕΓΩ.Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ,ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΑΞΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΛΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που και πως κρίνεται ότι πιστεύει ή δεν πιστεύει στο Θεό; Η αντίθετη ή ενοχλητική για εσ΄ς άποψη, είναι ντε και καλά άθεη; Η μόνιμη και αυθαίρετη κριτική έρχεται κατά κανόνα από τους υπερασπιστές του Θεού, τρομάρα τους! Που τα στερεότυπά τους τα βαπτίζουν πίστη! Η εκκλησία και το αν έρθω θα μου δώσει διαπιστευτήρια πίστης; Το υστέρημά του, δε το δίνει ο κόσμος. Η εκκλησία, αυτό το υστέρημα το παρουσιάζει ως δικό της έργο! Ναι το υστέρημά σας, ως άνθρωπος, όπως και όλοι μας μπορούμε να το διαθέσουμε, αλλά αυτό να μην χρησιμοποιείται ως διαβατήριο πίστης.
    Η δε πείνα και οι ρίζες της, ναι έχετε δίκιο. Εμείς τα αφήνουμε να πεινούν, γιατί εμείς και όσοι στηρίζουμε- και κυρίως η εκκλησία- ένα σύστημα που βασίζει την ύπαρξή του στην παραγωγή πείνας, τους πολέμους για κέρδη, την ανεργία και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Και μετά με φιλανθρωπίες και ...εθελοντισμό καμουφλάρουμε την πηγή.
    Ναι, αγαπούμε του πάντες χωρίς ανάγκη δήλωση πίστης. Εσείς αμφισβητείτε το Άπαν του θεού που λέτε ότι πιστεύετε και υπηρετείτε, προσδίδοντάς του ανθρώπινες- κατασκευασμένες ανάγκες αποδείξεων πίστης.
    Να είστε καλά επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΘΕΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΝ.ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προϋπόθεση της αγάπης είναι η ανοικτή βούληση και ψυχή. Εγώ πασχίζω καθημερινά γι αυτό και μακάρι να γίνομαι κάθε μέρα και λίγο καλύτερος άνθρωπος. Μέσα από αυτή την καθημερινή προσπάθεια μαθαίνω και τη δύναμη της αγάπης, που και εσύ αναγνωρίζεις ως δυναμική. Το πως να τη σέβομαι και να την εκτιμώ, έτσι ώστε να μην την ερμηνεύω κατά πως με διευκολύνει, είναι ένα άλλος συνεχής αγώνας. Αν τα καταφέρνω ή όχι κρίνομαι. Όμως, δεν θέλω να κάνω ή να μην κάνω κάτι από τον Φόβο της κρίσης και της κριτικής. Θέλω, και το προσπαθώ, να κάνω ή να μην κάνω, γιατί και επειδή πηγάζει από μέσα.Από τη συνείδηση και την ποιότητά της (καλή ή κακή, δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον εαυτό μου), όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη συνεχή αλληλεπίδραση πνεύματος και ύλης (αντικειμενικών συνθηκών και προσωπικής διαμόρφωσης). Ατόφιο και απροσχημάτιστο. Έτσι ώστε η βούληση να είναι αναγκαστικά και αγάπη, με την έννοια που και εσύ αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ!Η ΕΧΕΙΣ ΑΝΓΑΚΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΗΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ.Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΕΓΑΝΑ.ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ.ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ..Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣ,ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΕΟ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News