Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κώστας Καραμανλής: Μου κάνει τεράστια εντύπωση η «εκκωφαντική» σιωπή για το «Σχέδιο Πυθία»

«Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» και εκδηλώνει την απορία του για την «εκκωφαντική» -όπως λέει- «σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα»

«Βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, είδαμε έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος, αύριο το πρωί, να γίνει πρωθυπουργός» δηλώνει, στη συνέντευξή του, στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Ερωτηθείς «εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέδειξε ένα φιλολαϊκό προφίλ» ο βουλευτής Σερρών απαντά: «Η ΝΔ, από το 1974 που ιδρύθηκε, είναι η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη και φιλολαϊκή παράταξη» και συμπληρώνει: «ο στόχος του φιλελευθερισμού είναι να δίνει ευκαιρίες στους πολλούς να ευημερήσουν».

Αναφορικά με την έμφαση που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ στην επιχειρηματικότητα, ο Κώστας Καραμανλής σχολιάζει: «Τώρα θυμήθηκε την επιχειρηματικότητα ο κ. Τσίπρας; Τόσα χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί τον ιδιωτικό τομέα».

Μιλώντας για τα έργα στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει ότι δεν τον «πειράζει που ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα τα εγκαινιάζει, άλλωστε δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί. Τα έργα ανήκουν στους πολίτες, όχι στις κυβερνήσεις». Προσθέτει, ωστόσο, πως «η Ολυμπία και η Ιονία Οδός, για παράδειγμα, ξεκίνησαν και χρηματοδοτήθηκαν το 2008 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή».

Σχολιάζοντας την πρόθεση των ΗΠΑ, όπως μεταφέρθηκε από την πρόσφατη συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη, να καταστήσουν ενεργειακό κόμβο την Αλεξανδρούπολη για την μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ο βουλευτής Σερρών υπογραμμίζει ότι «κάθε προσπάθεια να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δικαιώνει το όραμα του Κώστα Καραμανλή».

Ερωτηθείς για το «πόρισμα της Δικαιοσύνης σχετικά με το «Σχέδιο Πυθία», ο Κώστας Καραμανλής απαντά:

«Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» και εκδηλώνει την απορία του για την «εκκωφαντική» -όπως λέει- «σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα».

«Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, για την οποία δεν θέλω να πω περισσότερα όσο ακόμα ερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Επιτρέψτε μου, όμως, να πω τα εξής: Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση η «εκκωφαντική» σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πολύ παράξενη αυτή η σιωπή. Συνειδητοποιούμε ότι η Δικαιοσύνη τεκμηριώνει κατηγορίες περί κατασκοπείας και αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης; Υπάρχει κάποιος λόγος να αποσιωπηθεί το θέμα; Ή δεν μπορούμε πια να ξεχωρίσουμε τα ασήμαντα από τα σημαντικά σε αυτόν τον τόπο;» ---Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News