Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αννίτα Ναθαναήλ: Η κυτταρίτιδα, οι ρυτίδες και τα…50!

Βρίσκεται ένα βήμα πριν τα 50 της χρόνια, όμως η μελαγχολία για την ηλικία της δεν την έχει επηρεάσει

Εάν και στα 49 της χρόνια, η Αννίτα Ναθαναήλ διαθέτει μια από τις πιο αψεγάδιαστες σιλουέτες στην εγχώρια showbiz.

Βρίσκεται ένα βήμα πριν τα 50 της χρόνια, όμως η μελαγχολία για την ηλικία της δεν την έχει επηρεάσει. «Τι εννοείς 50; Ήμουν 25 σήμερα το πρωί όταν έφυγα από το σπίτι μου!» αναφέρει στο περιοδικό YOU! και προτείνει τον τρόπο που διατηρεί το εντυπωσιακό κορμί της: «Ουσιαστικά κολυμπάω για μεγάλα διαστήματα διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με έναν καλό μου φίλο και συνκολυμβητή μου και παράλληλα ψάχνω για κοχύλια».

Πως ένιωσε όμως όταν αντίκρισε την πρώτη της ρυτίδα;
Έκοψε παντελώς τον ήλιο από το πρόσωπο της και γύρισε τον χρόνο πίσω, είπε μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας πως μια δεκαετία μετά την εμφάνιση της πρώτης της ρυτίδας επισκέφτηκε τον δερματολόγο.

Επιπλέον δεν είχε πότε πρόβλημα με την κυτταρίτιδα καθώς εξηγεί: «Πιστεύω ότι είναι θέμα γονιδίων σε ποσοστό 60% και διατροφής 40%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News