Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθνικός Αριδαίας - Νίκη Καλής 1 - 5

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε αποκλειστικά για το Aridaia News ο Γιάννης Καρατζίδης

Εθνικός Αριδαίας - Νίκη Καλής 1 - 5 (ΤΕΛΙΚΟ)
0 - 1 Σίσκος (25')
0 - 2 Μυλωνάς (30')
0 - 3 Πλικαδίτης με πεν. (37')
0 - 4 Μυλωνάς (43')
1 - 4 Ορτζάνης (62')
1 - 5 Πασσαλής (85') 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε αποκλειστικά για το Aridaia News ο Γιάννης Καρατζίδης:































12 σχόλια:

  1. Ελα το κλαρινέτο Κωστάκη ωραίο (Χ) το ματς μας ελεγες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στον Εθνικο πολυ πνευμα και διαφημηση πουλατε με την πενταρα και τον αποκλεισμο προσγειωθηκατε σημερα(ο Σαρακηνιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαρακινιωτη νεοπλουτε ο Εθνικος εχει ιστορια που εσυ ουτε στον υπνο σου βλακα, λοιπον αντε και γα... και μην ασχολησε με αξιες γιατι εισαι νανος.

      Διαγραφή
    2. χαλαρώστε του εθνικού χαμηλά την μπάλα πολύ γλώσσα βγάλατε ξαφνικά και κάνετε πολύ λιγα απο ολα αυτα που μιλάτε.. το σχέδιο σας εχει ηδη αποτύχει πληρώνετε παίκτες ενώ λέτε αλλα και κράζετε τους αλλους. ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ

      Διαγραφή

    3. 1 οι Σαρακηνοι,2 το Νησι, 3 το Ριζαρι και 4 ο Παλικογλου φετος.Ειδα το ματς Εθνικος Καλη στο χωριο μας και η Καλη τους επαιζε για πλακα , ο Εθνικος δεν υπηρχε στο γηπεδο!!!Ενας Εξαπλατανιωτης.....

      Διαγραφή
  3. 8,09 ΟΥΤΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παίκτες ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ καμία σχεση με τις ανακοινώσεις που έβγαζε ο πρόεδρος σας οποτε, το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς ετσι λεει μια παροιμία! βγάζετε ανακοινώσεις για να δείχνετε κατι και κάνετε εντελώς αντίθετα πραγματα, αν δεν μπορείτε μην μιλάτε γατάκια τουλάχιστον για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρις χρήματα και με τετοια και οργάνωση και καλα αφου μονο το εμπόριο σας νοιαζει και τίποτα αλλο, δεν σας έκατσε που δεν διαλύθηκε ο Αλμωπός και τωρα κάνετε αλλα και λέτε αλλα, μισή ντουζίνα με χρήματα μην κατηγορείτε μετα Σαρακηνούς, Νησί και Ριζάρι γιατι θα μας βρείτε μπροστά σας.

      Διαγραφή
    2. Οπααα
      Φιλε 1:03 εχεις να πεις πολλες αληθειες βλεπω.Ιδιαιτερα στον τομεα διαλυση του Αλμωπου. Ακομα καλα κρατει το γινατι του δηλαδη???

      Διαγραφή
    3. εσυ ρε γιδαρα 1.32 αστον εαυτο σου απαντας;

      Διαγραφή
    4. Εισαι παν εξυπνος. Με επιασες....

      Διαγραφή
  4. Θα σκασετε απο τη ζηλεια σας ρε ....φτανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρσενη εισαι ενας στον κοσμο αλλος κανενας!!εο εο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News