Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Η Κατερίνα Καινούργιου περνά ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της.

Η περσινή τηλεοπτική σεζόν την άφησε πολύ ικανοποιημένη καθώς η εκπομπή που παρουσίασε στο Epsilon όχι μόνο έκανε καλά νούμερα τηλεθέασης αλλά την έκανε και χαρούμενη.

Ξεκίνησε, λοιπόν, τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις με πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται ακόμα και στα social media της.

Παρόλο που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι μόνη της, όπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αλλά παρόλα αυτά απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο έπακρο.

Από το πρόγραμμα των καλοκαιρινών της διακοπών δεν λείπουν φυσικά και οι εξορμήσεις με φίλους με τελευταίο σταθμό την Χαλκιδική. Η Κατερίνα χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα της Βόρειας Ελλάδας ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με τις σέξι εμφανίσεις της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News