Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μήνυμα στήριξης της ΝΔ στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο - Συνεδρίασε στην Αριδαία η ΝΟΔΕ

«Με χαρά δέχθηκα στο γραφείο μου τον Υπεύθυνο Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ Ηλία Πλιόγκα και τον Τομεάρχη Πέλλας Θέμη Δαμάκη. Η στήριξη τους και η ταύτιση απόψεων απόλυτη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο πλάνο»

ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στον Δήμο Αλμωπίας συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Πέλλας, με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Την συγκεκριμένη συνεδρίαση μπορεί κανείς να την εκλάβει και ως μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Δημάρχου, με αφορμή τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει στον συνδυασμό του.

Μάλιστα, ακούστηκαν και φωνές από στελέχη, οι οποίες κατηγόρησαν εκείνους που υπονομεύουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου.


Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η συζήτηση περιελάμβανε και ζητήματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του για το γεγονός ότι δεν έχουν κατατεθεί η χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της επικείμενης δημιουργίας καταυλισμού Ρομά στην Αλμωπία που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο δηλώθηκε η αντίθεση τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της ΝΔ.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Με χαρά δέχθηκα στο γραφείο μου τον Υπεύθυνο Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ Ηλία Πλιόγκα και τον Τομεάρχη Πέλλας Θέμη Δαμάκη. Η στήριξη τους και η ταύτιση απόψεων απόλυτη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο πλάνο».

6 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΕΣΚΟ ΚΑΙ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ… ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νεαρός και ο Χουρσογλου είναι ποια Νεοδημοκρατικό, με πολλά χρόνια αγώνα για την παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 σχόλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κάτι δεν πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Όλοι Έτσι το εκλαβαμε..Σαν μήνυμα στήριξης προς το πρόσωπό του Δημάρχου με αφορμή τα εσωτερικά ζητήματα.... Πώς και Δεν ήρθε ο Κυριάκος να επιληφθεί ο ίδιος επί του θέματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΆ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΎΑ ΒΡΎΣΗ , ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΈΘΕΣΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News