Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα χρήματα που παίρνουν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones σε κάθε επεισόδιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια των δυο τελευταίων σεζόν είναι περίπου τα μισά από αυτά των προηγούμενων κύκλων

Ρεκόρ στην «μικρή» οθόνη κάνουν οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς GameofThrones με τα χρήματα που αναμένεται να λάβουν για την συμμετοχή τους στην έβδομη σεζόν της σειράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Deadline, ο μισθός τους ανά επεισόδιο εκτοξεύτηκε στο 1,1 εκατ. δολάρια για τον καθένα για τα επεισόδια των δυο τελευταίων σεζόν επτά και οχτώ.

Η βασική πεντάδα- Εμίλια Κλαρκ (Νταϊνέρις), Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου), Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Τυριον Λάνιστερ), Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Τζέιμι Λάνιστερ) και Λένα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάνιστερ) έως τώρα έπαιρναν περίπου 300.000 δολάρια το επεισόδιο, ωστόσο φαίνεται να συνασπίστηκαν για να ζητήσουν αύξηση στις απολαβές τους και όπως φαίνεται όχι μόνο το πέτυχαν αλλά η αύξηση ήταν άκρως γενναιόδωρη!


Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια των δυο τελευταίων σεζόν είναι περίπου τα μισά από αυτά των προηγούμενων κύκλων – επτά η έβδομη σεζόν και έξι η όγδοη.

Αν τα ποσά αυτά ισχύουν θα μιλάμε για ρεκόρ αποδοχών στην τηλεόραση καθώς τόσα χρήματα δεν λάμβαναν ούτε οι πρωταγωνιστές σειρών όπως τα Φιλαράκια αλλά και αυτοί του TheBigBangTheory που θεωρούνται από τους πιο καλοπληρωμένους.

Παράλληλα αυξήσεις είδαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές όπως η Μέισι Γουίλιαμς (Άρια Σταρκ) και Σοφία Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ).

Το Gameof Thrones έχει αυξησει κατά πολύ τον προϋπολογισμό του για τις δύο τελευταίες σεζόν με το κάθε επεισόδιο της έβδομης σεζόν να κοστίζει περίπου 10 εκατ., ενώ ένα αντίστοιχο της προηγούμενης σεζόν κόστιζε έξι! Με αυτόν τον τρόπο οι δημιουργοί έχουν την δυνατότητα να φέρουν τις σκηνές στη ζωή όπως ακριβώς τις έχουν φανταστει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News