Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Γιατί δεν ανεξαρτητοποιείται ο Χρήστος Χουρσόγλου από την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης για το γεγονός ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χουρσόγλου δεν έκανε έγγραφο για να γίνει ανεξάρτητος, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία:

11 σχόλια:

  1. Εχει παθει στερητικο μακρυα από την καρεκλα του αντιδημαροχυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ… ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;; ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ντε;;;; γιατι αραγε; πως θα παει στη κεδε μετα αυτος ο μεγαλος πολιτικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε φιλε και ο Σταμενιτης κυκλοφορει μαζι του, αρε Σταμενιτη δεν καταλαβαινεις τι κανεις? θα ψαχνεσε στης εκλογες, ξυπνα, γελανε ολοι με της παρεες σου.

      Διαγραφή
  4. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξυ τωρα τι καταλαβες, σ ακουσανε και περα βρεχει, ο δημαρχος νανε καλα και ολοι οι αλλοι να πανε να ....

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
  5. Ρητορικό ερώτημα: Ποιοι τενεκέδες κάνουν περισσότερο θόρυβο; οι άδειοι; οι γεμάτοι; οι γανωμένοι; ή οι ξεγάνωτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχολείστε παρά πολύ και χωρίς λόγο για τον τίποτα.Αν(που δεν)είναι μάγκας να κατέβει για δήμαρχος με συνδιασμό(που να βρει τόσους βλάκες;) για να μετρηθεί.Ο κόσμος ξέρει και δεν ξεχνά.Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος μερικών ηλιθίων που περνάνε τον κόσμο για χαζούς.Εδώ,στο χωριό του δεν εμφανίζεται πού να βρει ψηφοφόρους;Ρόμπες γίνανε όσοι συμμετείχαν στο συνδιασμό του πρώην "δημάρχου των έργων"και κανένας τους δε μπήκε σε ψηφοδέλτιο μετά στον ενιαίο δήμο εκτός από τον ακατανόμαστο που δεν έχει τσίπα.Όσο για το αν τριγυρνάει με υποψήφιο βουλευτή,θα τους πω ένα τραγουδάκι μετά τις εκλογές που θα συνεχίσουν να είναι υποψήφιοι και μετά.Νομίζουν πως αυτό δίνει κύρος.Αν δεν έχεις μόρφωση πνευματική και κοινωνική,αν δεν επιβεβαιώνονται οι πράξεις σου από την κοινωνία,πρέπει να βρείς μια αγκαλιά να κλάψεις μετά τις εκλογές.Ως συνήθως και θυμηθείτε με,δεν πρόκειται να κάνει κανένα βήμα γιατί ξέρει καλά πως αυτό θα είναι το οριστικό του τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News