Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Τσίπρας: Προσωπικό μου στοίχημα να βγει η χώρα από τα μνημόνια

Μιλάμε πια με τα έργα μας

Μήνυμα αποφασιστικότητας της κυβέρνησης και του ίδιου να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας, ορίζοντάς το ως προσωπικό του στοίχημα και δίνοντας το στίγμα της «επόμενης μέρας», με δηλώσεις του σε δύο κυριακάτικες εφημερίδες.

Στον απόηχο των θετικών στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα πλεονάσματα (ΕΛΣΤΑΤ, αναθεωρημένες προβλέψεις ΔΝΤ), ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες», ότι «η κυβέρνηση μιλάει πια με τα έργα της», για να υπογραμμίσει πως «έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας».

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στην εφημερίδα «Real News», ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει: «Προσωπικό μου στοίχημα είναι η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα του 2016 εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ. Αφήσαμε άφωνη την Ευρώπη. Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί».

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Μιλάμε πια με τα έργα μας. Η καταστροφολογία είναι πλέον γραφική», τονίζει σε δήλωση του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

11 σχόλια:

  1. Ολο αληθειες λες πες και κανα ψεμα! Οτι ειπες μεχρι τωρα το επραξες εσκισες και τα μνημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκίσ΄ τα τα γαμημένα τα μνημόνια. Μέχρι πότε θα περιμένουμε να τα σκίσεις; Άντε μας γκάστρωσες στο περίμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μένα όνειρο μου, να σε δω να φεύγεις με ελικόπτερο από την ταράτσα και να μην ξέρουμε που προσγειώθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσιπρας έχει απόδειξη ότι κάνει πράξει ότι βάζει στόχο. Το απέδειξε με το δημοψήφισμα , με το πως διαπραγματεύεται με τους δανειστές, και με το προνοιακό κράτος που έχτισε σιγά σιγά. Ότι είχε τάξη στον ελληνικό λαό το κάνει πραγματικότητα. Είναι παλικάρι, και όχι σαν τους ακούς λαμόγιο και ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον τρολαρεις γιατι αλλιως χριζεις ιατρικης παρακολουθισεις

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε Καρανίκα, μέχρι το Aridaia News έφτασε η χάρη σου.
      Ρίξε τώρα και το άλλο με τον Τοτό.

      Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην φοβάστε ρε θα έρθει η νουδου και θα μας σώσει από τους κακούς ευρωπαίους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΚΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 10:04 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η "δικιά" σας Ελλάδα μπορεί, έλα όμως να δεις τι γίνεται με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι για τον πέοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News