Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης

Προβάδισμα 7.1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «ΚAΠΑ Research» που δημοσιεύει «Το Βήμα».

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με διαφορά 7,1 ποσοστιαίων μονάδων και λαμβάνει ποσοστό 23,5% έναντι 16,4% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,8%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,6%, το ΚΚΕ 5,9%, οι ΑΝΕΛ 2,5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,4%, το Ποτάμι και η Πλεύση Ελευθερίας με 1,8%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,3% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.
Στo ερώτημα «ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έβγαινε πρώτο, αν γίνονταν σήμερα εκλογές;» το 48% λέει «Νέα Δημοκρατία», και το 22% «ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγεται ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό 31%, ενώ τον Αλέξη Τσίπρα προτιμά το 23,5% των ερωτηθέντων.

Το 47% τάσσεται εναντίον των πρόωρων εκλογών, σε αντίθεση με το 40,5% που θέλει άμεση προσφυγή στην κάλπη.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News