Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κούλογλου: «Ήλπιζα να βγει ο ακροδεξιός στην Ολλανδία για να ταρακουνήσει την Ευρώπη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε ότι ήλπιζε να εκλεγεί ο ακροδεξιός Γκέερ Βίλντερς

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου: Ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε ότι ήλπιζε να εκλεγεί ο ακροδεξιός Γκέερ Βίλντερς.

Ο λόγος; Για να ταρακουνηθεί η Ευρώπη και να πιεστεί να κλείσει την αξιολόγηση της Ελλάδος, όπως ο ίδιος εξήγησε!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ήλπιζε η άνοδος της ακροδεξιάς συνολικά στην ΕΕ να συνετίσει τους Ευρωπαίους. «Μέχρι τώρα αναμενάμε τον Ομπάμα, ο Ομπάμα έδωσε κάτι, τελείωσε αυτή η ιστορία. Στη συνέχεια αναμενόταν πως ενδεχομένως στις ολλανδικές εκλογές αν έβγαινε ο ακροδεξιός, πιστεύω, θα τους ταρακουνούσε πιστεύω τους Ευρωπαίους να κλείσουν την αξιολόγηση» είπε ο Στέλιος Κούλογλου και συνέχισε: «Η συνολική άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, εγώ ήλπιζα, πως θα συνέτιζε τους Ευρωπαίους για να κλείσουν ένα θέμα όπως το ελληνικό, που είναι μικρό. Ούτε αυτό έγινε. Αρα στο μέλλον δεν βλέπω να δημιουργούνται καλύτερες, ευνοϊκότερες προϋποθέσεις».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 3:35 του βίντεο

5 σχόλια:

  1. είναι απόλυτα λογικό και έχει ξαναγίνει..υπάρχει σύγκλιση των ακραίων λαικιστικών δυνάμεων της ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς. Στόχος τους από πάντα είναι η αποδυνάμωση της ΕΕ, φτωχοποίηση των λαικών στρωμάτων με στόχο την εγκαθίδρυση των δικών τους ολιγαρχικών αντιδημοκρατικών καθεστώτων φασιστικών και κομμουνιστικών..όσο η ευρώπη απομακρύνεται από τους λαούς της ΕΕ εξυπηρετώντας λίγα κράτη που κάνουν εθνική πολιτική δίνοντας στον λαό την εντύπωση μιας απόμακρης γραφειοκρατικής ελίτ, τόσο ρίχνει νερό στον μύλο των λαικιστών
    ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε να βγει ο Κυριάκος να ξαναφαμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΙΑΤΗ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιρκο πραγματικο. Ο βουλευτης να αλλαξει επιθετο γιατι προσβαλει τον ηρωικο κουλογλου. Να το κανει Μαλακογλου του παει πολυ. Αντε ρε γιοσουφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News