Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Γερμανία: Δολοφόνησε τη γιαγιά του και σκότωσε δυο αστυνομικούς για να διαφύγει

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μίλροζε

Ένας 24χρονος, πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών, σκότωσε την 79χρονη γιαγιά του και στη συνέχεια δυο αστυνομικούς κατά την προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, προσκρούοντας με το όχημα του σε περιπολικό.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μίλροζε, κοντά στην Φρανκφούρτη στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Βρανδεμβούργου, Χανς Γιούργκεν Μέρκε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Έπειτα από τον εντοπισμό του πτώματος της 79χρονης στην τουαλέτα της οικίας της, ο νεαρός τέθηκε γρήγορα στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτος του εγκλήματος.

Επιχείρησε να διαφύγει χρησιμοποιώντας το όχημα του και προκάλεσε αρκετά τροχαία ατυχήματα, πριν προσκρούσει με «υψηλή ταχύτητα» στο όχημα των δύο αστυνομικών που βρισκόταν σε μια λωρίδα για ποδήλατα, παρακείμενη σε λεωφόρο.


Οι δύο αστυνομικοί, ηλικίας 49 και 52 ετών είχαν στήσει ένα οδόφραγμα για την σύλληψη του δράστη, πρόσθεσε ο Μέρκε.

Ο 24χρονος, που είχε καταδικαστεί για διάπραξη ληστείας και πρόκληση σωματικής βλάβης, συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία και «επί του παρόντος τελεί υπό ιατρική παρακολούθηση», σύμφωνα με τον αξιωματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News