Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συντήρηση των συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης στα αποδυτήρια του Άρη Λουτρακίου

Συντήρηση και επισκευή των συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές βλάβες

Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος:

Ο Δήμος Αλμωπίας θα παρέμβει στα αποδυτήρια του Αθλητικού Σωματείου «Άρης Λουτρακίου», με συντήρηση και επισκευή των συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές βλάβες.

Ο συνεργάτης μου Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης, βρέθηκε στο γήπεδο και διαπίστωσε την κατάσταση που επικρατεί, όπως αυτή αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες.








11 σχόλια:

  1. Υπαρχουν και αλλα αποδυτηρια στο Δημο κυριε Χατζηγιαννιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λουτρα Λουτρακι Λουτρα και ξανα Λουτρακι την επομενη φορα παρτε απο κει ψηφους φτανει πια καταντησατε αηδια
    Παρακαλω να δημοσιευτει το σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεχε απο το πολυ ζορυ μην σου ξεφυγει καμια κ τα γεμησεις.Η Μια πηγη εσοδων στην Αλμωπια ειναι απο τα Λουτρα τι δν καταλαβαινεις? Εχουν ριξει εκατομμυρια κατοικοι του χωριου, για να διημουργησουν ξενοδοχειακες μοναδες και αλλα πολλα δν δικαιουντε καποια εργα στν τοπο τους?

      Διαγραφή
    2. Τα λουτρά είναι το δήμου όχι του χωρίου σας,τα έσοδα του δήμου από τα λουτρά του,δεν είναι απαραίτητο να τα δώσει στο πιο κοντινό χωρίο στα λουτρά. μπορεί να τα διαθέσει και για το Θεοδωράκη τσακαλε

      Διαγραφή
  3. dimarxe,proxora,oloi,mazi,soy,,poy,hne,o,pasois,ti,ekane,gia,to,xorio,toy,ante,kalinixta,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ειναι οτι ο Μπινος το χει παρακανει με το Λουτρακι ομως ας κοιταξει και λιγο τα υπολοιπα χωρια καθε βδομαδα και κατι γινεται εκει δε λεω εχει τουρισμο εκει αλλα δε βλεπω να αξιοποιειται κατι αλλο για να τραβηξει και εκει.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λουτρακίου που με έξοδα του Δήμου συντηρεί το γήπεδο του, όχι σαν και εμάς που με δικά μας χρήματα τα συντηρούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός. Εμείς τι είμαστε δηλαδή που πληρώνουμε από τη τσέπη μας?Όποιος δήμαρχος και αν είναι σας δίνει χρήματα μόνο σε εσάς. Εμείς μόνο φόρους πληρώνουμε. Και δεν έχετε και ομάδα.

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδια υπαρχουν κι αλλα χωρια που εχουν αποδητηρια δεν τελειωνει κ δεν αρχιζει ο κοσμος μονο με το λουτρακι... καντε κ στο λουτρακι αλλα καντε κ οπου αλλου χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κοινοτικα καταστηματα που ειναι και περιουσια των δημων τα χετε δει αραγε ?να σας στειλουμε μηπως φωτογραφιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News