Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην είσοδο της Αριδαίας! Η πόλη μας αλλάζει εικόνα!

Και αυτή είναι μόνο η αρχή…

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε σημαντικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου διαμόρφωσης πεζοδρομίων επί της οδού Ξενιτίδη (δρόμος Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας), ένα έργο που υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας και πρόκειται να αλλάξει την εικόνα της πόλης και να της δώσει νέα πνοή. Το πρώτο βήμα ήταν η αποξήλωση των παλαιών πεζοδρομίων και της άναρχης φυτικής βλάστησης.

Με έργα σαν κι αυτό θέλουμε να προσδώσουμε στην Αριδαία ταυτότητα και ξεκινάμε με την πρώτη εικόνα που βλέπει ο κάθε επισκέπτης, που είναι η είσοδος της πόλης μας.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή…

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



20 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο αισθητικη αλλο τιποτα..ποια ειναι τα αλλα εργα για την καλυτερη αισθητικη τις πολης; εγω βλεπω μια πολη ερειπιο ολα παρατημενα στην μεση..το δασακι..μαυρο χαλι που θα επρεπε να ειναι ενα ομορφο στολιδι της πολης,το παρκο κυκλοφοριακης αγωγης επισης τα μαυρο του τα χαλια..ουτε μια παιδικη χαρα τις προκοπης για να παιζουν τα παιδια μας, τα γηπεδα κλειστα κ ανοιχτα σε αθλια κατασταση κ ενας σκουπιδοτοπος..να μην πω για τους καδους και τα σκουπιδια παντου..τα σκυλια που αυξανονται και πλυθενονται..που το παμε αυτο..και το τελευταιο..οι ΔΡΟΜΟΙ πιο ασχημη εικονα απο τους επικυνδινους πλεον δρομους δεν εχει..τι εγινε το εργο..βουλιαξε; γιατι σταματησαν οι εργασιες και εμεινε στην μεση; κατα τ αλλα μιλαμε για αισθητικη... τι να πω..δεν βλεπετε μπροστα σας η δε θελετε να δειτε;;

      Διαγραφή
  2. μπράβο δήμαρχε. εύχομαι να γινουν και αλλα τέτοια έργα στην πόλη μας την αριδαία. έμεινε πίσω όλα τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει προσοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι. Ο Δήμαρχός μας κάνει έργα και κάποιοι άλλοι σαν τον Τάσο τον Τσερκέζο κάνει κριτική για το καρναβάλι. Εκεί φαίνεται η διαφορά και εκεί καταλαβαίνουμε τον πραγματικό λόγο που δεν μπήκε ούτε μια πέτρα την προηγούμενη τετραετία. Έτη φωτός μπροστά ο Μπίνος. Δήμαρχε άσε τους να ασχολούνται με καρναβάλια. Αυτό μπορούν να κάνουν. Άστους να κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις για τα καρναβάλια και να γελάει ο κόσμος μαζί τους. Αυτό μπορούν-αυτό κάνουν. Μην τους παρεξηγείς μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EISAI ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ......ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΗΦΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ο ΤΑΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ".

      Διαγραφή
    2. taso kateva gia dimarxos re file. emeis oi karnavalistes eimaste mazi soy. karnavali 4ever. itan poli sygkinitiko poy o monos logos gia na anoixeis to stoma soy htan na kaneis paremvasi gia to karnavali. emas mas timas idiaiterws.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
  4. Ο δημος μας ενα μεγαλο εργοταξιο. εργα εργα εργα. και μια αντιπολιτευση χαμενη στην ανεπαρκεια της και στην ανικανοτητα της. τι μπορει να υπερσπιστει αραγε; το εργο που ΔΕΝ εκανε; παρακαλω να δημοσιευτει, δεν βριζω,.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάτε και σε εμάς ρωτήστε την
    Προεδρινα μας ποσά Θέματα Έχουμε
    αναγκαία Που Πρέπει να γίνουν
    Εδώ και σαράντα χρόνια. Μία
    γυναίκα την έχετε ή Περικλεια
    Περιμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι......πες τα αμεση δικαιωση για την περικλεια...ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστούμε πολύ για την
      Αγάπη Που δείχνεις για τα παιδιά μας και για την καινούργια παιδική χαρά στην Λαγγαδια
      Ο Θεός να σε έχει καλά

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.23 τι ακριβως γινεται σε Περικλεια και Λαγκαδια? Αν εννοεις φωτισμο οκ εχουμε και τα σκουπιδια επισης τα μαζευουνε.η Δευα φτιαχνει τις διαρροες μας.το δημ σχολειο επρεπε να βαφτει για να κανουν τα παιδια μαθημα γιατι ηταν σε προκατ αποθηκευτικους χωρους.απο την αλλη το αρδευτικο δικτυο παντου σπασμενο καναλθα ακαθαριστα εδω και 40 χρονια με πλημμυρισμενα χωραφια.με μια προεδρινα να τρεχει συνεχως για να βγαλει ασπροπροσωπο το δημαρχο γιατι μ αυτον κατεβηκε.ευτυχως που αγαπαει πολυ τα χωρια μας και φροντιζει για την καθημερινοτητα μας τουλαχιστον.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη εχεις έρθει ποτέ στα χωριά μας; Ξέρεις Που βρίσκεται
      Λαγγαδια και περικλεια;

      Διαγραφή
  7. Σημαντικό έργο.Η είσοδος κάθε πόλης πάντα θέλει φροντίδα.Ο κόσμος θα πρέπει να σκέφτεται με λογική.Ούτε ξαφνικά γίνονται τα έργα από μόνα τους χωρίς προετοιμασία απ τους προηγούμενους, αλλά και πραγματικά εν μέσω κρίσης άξια η δημοτική αρχή που κάνει όσες παρεμβάσεις μπορεί.Εάν καταφέρει και διαχειριστεί σωστά το μεγάλο μπελά-αγκάθι που έβαλε στη ζωή μας και λέγεται αποχετευτικό θα μιλάμε για μια αρκετά πετυχημένη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την απέναντι μεριά του δρόμου δεν προβλέπεται πεζοδρόμηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή προεδρινα σέβεται τούς πάντες και δεν λέει τίποτα σε κανέναν για το ζόρι Που τραβάει την έχετε ξεχάσει και εμείς
    δημοτες ειμαστε πληρώνουμε φόρους Έχουμε και τριανταπέντε παιδιά
    στα τελευταία σαράντα χρόνια
    δεν αντιστοιχεί τίποτα σε εμάς
    Έχουμε και τριανταπέντε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι πρώτος.
    Άσε και το παζάρι εξω από την Αριδαια και θα εισαι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News