Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αερωπός Έδεσσας - Σεριφάτο Αιγίου 31-23

Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη επικράτησε 31-23 μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Αερωπός Έδεσσας, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη επικράτησε 31-23 μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο και έφτασε τους 8 πόντους, ενώ έχει στην έδρα του στην συνέχεια τον Άρη Νίκαιας και τον Φοίβο Συκεών. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Μπίρνταχιτς με 9 γκολ, ενώ Τριανταφύλλου (χτύπησε στο 15’) και Αθανασίου στάθηκαν εξαιρετικά κάτω από τα δοκάρια.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ 31-23

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-6, 7-7, 9-8, 11-10, 14-12 (ημχ.), 18-15, 22-16, 24-18, 28-20, 29-21, 31-23

ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πιλαλίδης): Αθανασίου, Π. Τζουβάρας 2, Δούγιας 5, Ρόμπης, Κράλλης, Τόιτος, Δημάκης 2, Σεϊρεκίδης 5, Τριανταφύλλου, Κυριακού 6, Μπίρνταχιτς 9, Μπαντής 2, Θεοδωρόπουλος, Βαφείδης, Λάππας

ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Νομικός 2, Φάμπατς 6, Μπαλωμένος, Τσεύλικος 4, Σαμαράς 4, Στούμπης 5, Στόσιτς 1, Μαγκαφουράκης, Κολοκυθάς, Μπεκιάρης, Γκιλασβίλι, Γιούπης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News