Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Το Aridaia News ανοίγει τον φάκελο «αδέσποτα»: ΔΕΙΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και αρμόδιο για τα αδέσποτα κ. Στέφανο Αβραμίκα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" κ. Φώτη Παραστατίδη.

Μίλησαν στην κάμερα του Aridaia News και απάντησαν όλες στις ερωτήσεις που απασχολούν την ίδια την κοινωνία μας.

Δείτε το βίντεο:

14 σχόλια:

  1. Ας τσιπάρει ο κάθε ένας το σκυλί του(είτε απο μαγαζί είτε απο ιδιώτη) και να δούμε μετα θα αφήνει κανένας αδέσποτα ;
    Οσα και να μαζέψετε θα είναι φαύλος κύκλος αν δεν ισχύσει το παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατεβαινει προχθες ο ΜΑΓΚΑΣ κυνηγος απ τ αμαξι, μπαινει στο καταστημα ν αγορασει παπαρια, (ενοειτε πισω στο αγροτικο εχει τα σκυλια του) μολις βγενει απ το μαγαζι ενα καυμενο αδεσποτο ειναι ξαπλωμενο και κουλουριασμενο, περναει απο διπλα ο ΜΑΓΚΑΣ και το τραβαει μια κλοτσια με τη βαρια γυφτοφωνη οουυυυσστττ.Σε ειδα πουτανας γιε, ευχομαι ετσι να σε φεροντε οταν δεν θα μπορεις να χεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχάριστοι ανθρωποι ..αν θες ν λεγεσαι φιλόζωος θα πρεπει ολα τα ζωάκια να τα αγαπάς οχι μονο αν αυτα π εχεις .. Αν δεν ειναι αξιος να αγαπαει τα ζωα δεν αξιζει να εχει κ αυτα π ειχε στο αγροτικο του.. Τι να πεις .. Εχεις απολυτο δικιο ετσι να τ φερθούν γιατι ΨΥΧΗ εχουν και αυτα !!!!

      Διαγραφή
  3. Παρτετα στα σπιτια σας αφου τα αγαπατε τοσο πολη κ ειστε φηλοζωη.και αφηστε τα παιδια μας να κηκλοφορουν χωρης φοβο μας εχετε πρηξι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο βοδι μπορει νασε, τι καταλαβες βοδι απ ολο το θεμα? το βοδι ωωω βοδι.

      Διαγραφή
    2. αφου βρηκες την λυση παρτα εσυ στο σπιτι σου ;τι το λες και δεν το κανεις;επεισης παρε και τους προσφυγες μαζι εσυ καλε μου ανθρωπε!που σε εχουμε ΠΡΙΞΙ ΚΙΩΛΑΣ!

      Διαγραφή
    3. ο 6 36 καλισκος ελλληναρας χρυσαυγιτης τη ςλογικης αγαπατε τους προσφυγες παρτε τους στο σπιτι σας το ιδιο και με τα σκυλια

      Διαγραφή
  4. Βοδι εισαι και επηδει πολη μεγαλο βοδι τους αποκαλης ολους βοδι κ εσει που καταλαβες βοηδεστατο ανεστητο πες μας το θεμα χαχα χα χα χα χα χα βοδαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μιλάνε καί τά βόδια? εγώ νόμιζα μόνο βοσκάνε.

      Διαγραφή
  5. Πιστεύω πως τα παιδιά σας κινδυνεύουν πιο πολύ από εσάς τους ίδιους και όχι τόσο από τα αδέσποτα!!!Η αγραμματοσύνη σας...η αντικοινωνικότητα σας...η αδιαφορία σας προς το σύνολο της κοινωνίας και σε ό,τι αυτό την περιβάλει σας καταστεί εσάς επικίνδυνους!!!Πως έχετε την απαίτηση να θεωρείτε πως ο πλανήτης γη ανήκει μόνο στους ανθρώπους;;;Ο Θεός έπλασε και τα ζώα και είμαστε υποχρεωμένοι να τα αγαπάμε εάν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι κι όχι απάνθρωποι!!!Θέλω να σας δω τώρα τα χριστούγεννα που θα τρέχετε στην εκκλησία και θα σταυροκοπιέστε και θα παρακαλάτε τον Θεό να σας δώσει την υγειά σας!!!!!!!!Με τι κριτήρια;;;Ταίσατε ποτέ κανένα αδέσποτο;;;Το χαιδέψατε ποτέ;;;Άντε.....καλές γιορτές στην συνείδηση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΣΩΣΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι κατα την γνώμη σού.
      Εκ καταβολής του κόσμου τα άγρια και επιθετικά ζώα και άνθρωποι απομακρύνονται απο τον υπόλοιπο κοινωνικό ιστό.
      Όταν πριν καιρό είχα ξαναγράψει και αναφέρει ότι δέχτηκα επιθεση απο 3-4 αδέσποτα που την στήνουν πίσω απο απο το 1ο γυμνάσιο, κάποιος ευφάνταστος υποστηρικτής των αδέσποτων μου πρότεινε να αλλάξω διαδρομή και να αφήσω τα επιθετικά αδέσποτα στην ησυχία τούς.
      Πριν απο λιγες μέρες κυνήγησαν πιτσιρικια που σχολασαν απο το φροντιστήριο.
      Ευτυχώς δεν δαγκωσαν κανένα.
      Χτες περνώντας απο το balladoro με τη μηχανή, μου βγήκαν πίσω απο παρκαρισμένα,ευτυχώς που απο το αντίθετο ρεύμα δεν ερχόταν όχημα γιατί κάνοντας ελιγμό να αποφυγω τα σκυλιά,βρέθηκα εκεί.
      Αν με δαγκωναν,έπεφτα η χτυπουσα με άλλο όχημα τι θα κανατε τότε?
      Αν δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο που εξελιχθεί σε ατύχημα τι θα κανετε τότε?
      Θα βγαλετε χάρτες αποφυγής δρόμων που συχνάζουν αδέσποτα για να μην έχουμε επιθέσεις?
      Μακαρι να μην εχουμε κάτι κακό, αν έχουμε όμως?
      Προσέξτε το λίγο εσεις που ασχολείσται με το θέμα, και όχι τα διάφορα κοκορακια που πετάγονται σαν να μην πω τι.

      Διαγραφή
    3. Ο θεός έφτιαξε τη γη
      Τα ζώα
      Τα φυτά
      Τις θάλασσες
      Τα ποτάμια
      Τα ψάρια
      Τον αέρα
      Τα πουλιά
      Τον Αδάμ και την Εύα
      Αλλιως θα έφτιαχνε τον Αδάμ και τον Γιώργο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News