Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κατερίνα Χέλμη: Πώς είναι σήμερα η θρυλική Μαρίνα από τα «Κόκκινα φανάρια»

Από τις πιο γοητευτικές ελληνίδες ηθοποιούς συγκλόνισε με το ρόλο της στην ταινία "τα κόκκινα φανάρια" το 1963 λέγοντας την ατάκα "Ντορή μην φύγεις θα φαρμακωθώ"

Aπό τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου η Κατερίνα Χέλμη δεν συνηθίζει τις κοσμικές εμφανίσεις. Οι βραδινές έξοδοί της είναι σπάνιες και χθες βρέθηκε στο θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις, για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του έργου "Για την Ελένη".

Από τις πιο γοητευτικές ελληνίδες ηθοποιούς συγκλόνισε με το ρόλο της στην ταινία "τα κόκκινα φανάρια" το 1963 λέγοντας την ατάκα "Ντορή μην φύγεις θα φαρμακωθώ", ενώ από τις τελευταίες της, ήταν το 2007 το "Ελ Γκρεκο". Η αγαπημένη ηθοποιός έχει παίξει από το 1957 σε 28 ταινίες.


Την ηθοποιό συνόδευσε στο θέατρο ο σύζυγός της γνωστός ακαδημαϊκός, Κωνσταντίνος Σβολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News