Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Οργανώνεται ο Α.Σ. Πρόμαχοι

Ανακοίνωση

Τη συνεργασία με τον Γιάννη Αμανατίδη στο θέμα της φυσικής κατάστασης και διατροφής, καθώς και του Γιώργου Παντελίδη στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων ανακοινώνει ο Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

18 σχόλια:

  1. φετος η προμαχοι θα δουν πολλα τετοια σε θεμα οργανωσης απο τον μαυριδη...ειναι σιγουρα οτι η μαδα θα αλλαξει επιπεδο..καλη επιτυχια μιχαλη απο εναν πρωην φιλο στον εθνικο αριδαιας.(χβτ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνχαρητηρια στην διοικηση των Προμαχων γιατι προσπαθει να οργανωσει και να αξιοποιησει το υλικο του χωριου. Μακαρι να πετυχει η προσπααθεια και να παραδειγματιστουν κι αλλοι γιατι το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο σβηνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα λεει ο χαμπιτ ο μιχαλις οπου πηγε αφησε δουλια και εκανε και παιδικες ομαδες ας τα βλεπουν αυτοι που ακομα μιραζουν λεφτα στον καθε ενα και αφινουν τα παιδια του χωριου απ εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λιγοι φιλε δουλευουν τοσο επαγγελματικα...πολυ λιγοι..!

      Διαγραφή
    2. ..πολυ λιγοι παγκοσμιως, ελαχιστοι θαλεγα.

      Διαγραφή
  4. ΜΑΥΡΙΔΗΣ.. Το μεγαλυτερο ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ κεφαλαιο στην Αριδαια.. Ο λογος?? Δεν ειναι αρεστος γιατι δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του. Ολοι παραδεχονται τις γνωσεις και το ηθος του αλλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... θα μας βαλουν γυαλια οι Μπαχωβιτες γιατι δεν θελουμε να παραδεχτουμε το αυτονοητο. Μουρινιο καλη επιτυχια απο καρδιας και σε σενα και στα παιδια. Χ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πρωι μολις ξυπνηση ο παιχτης στους προμαχους θα κανει διατροφη αντεπαγενε ρε μηχαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχαλη αν βγαλεις χρονια
    Ειναι ρεκορ γκινες.......
    Κακιες φιλαρακι, καλη επιτυχια απο τσακο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "πω πω σκονη που σηκωσα..." ειπε η μυγα που καθοταν στην καροτσα του τρακτερ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε εκει με το τρακτερ σου αδερφε και εισαι μια χαρα !! γιατι απο μπαλα μυρωδιαααααααααααααααα..

      Διαγραφή
  8. Καλη επιτυχια σε ολους,ιδιαιτερως στον γιωργο παντελιδη.(Ενας φιλος κυνηγος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια πολυ καλή ευκαιρία να οργανωθεί ποδοσφαιρικά και αυτό το χωριό.Πολύ καλές κινήσεις.Οι Πρόμαχοι βγάζουν πάντα ταλέντα και δεν αρκούνται σε απλές πορείες ότι ναναι.Καλή επιτυχία στην ομάδα του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΑΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΒΟΥΤΗΡΟ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EYTIXOS UA KANEI PARELASEI TELIKA GIATI ARXIZEI ARGA TO PROTAULIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News