Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ο Γιώργος Μουρουζίδης στη Δόξα Μαυροβουνίου

Το νέο απόκτημα μόνο άγνωστο δεν είναι στους Μαυραετούς καθώς μέχρι το Γενάρη ανήκε στο ρόστερ τους πριν την αποχώρηση του για τον Α.Ο. Μυκόνου

Τα καλά για το τέλος κρατούσε η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου που ανακοίνωσε την απόκτηση του στράικερ Γιώργου Μουρουζίδη σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Το νέο απόκτημα μόνο άγνωστο δεν είναι στους Μαυραετούς καθώς μέχρι το Γενάρη ανήκε στο ρόστερ τους πριν την αποχώρηση του για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Τα λόγια είναι περιττά για τον γνωστό επιθετικό που ξέρει πολύ καλά τι εστί γκολ με κύριο χαρακτηριστικό την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και σίγουρα ο Σίμος Προδρομίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το μεταγραφικό μπαμ που ως γνωστόν έχει αγωνιστεί μεταξύ των άλλων σε Άρη Προφήτη Ηλία, Δόξα Ριζού, Νάουσα και Καμπανιακό.

10 σχόλια:

  1. Ειναι τρελός ο πρόεδρος . Τέλος . Οτι θελεις κανεις Τεο ,όποιον θελεις τον παίρνεις . Ας αναρωτηθούν το γιατι οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων της Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια ειναι κριμα βα χαιρομαστε με τετοιες περιστασιακες κινησεις ! Υπαρχει ηνερομηνια ληξεως σε 1 2 χρονια για την ομαδα του μαυροβουνιου και ο συμπαθεις και δυναμικος προεδρος της τοτε δεν θα θελει να ξαναπατησει στο γηπεδο ! Βλεπετε το ασπρο τι επαθε ; οι γαλαταδες περυσι το ριζο ! Ειναι πολυ κριμα ! Τα παιδια να παιζουν μπαλα και να μην δινονται σε 38 αρθδες και 40 αριδες χοντρα μεροκαματα λες και ειναι δημοσιοι υπαλληλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μαυροβούνι έχει μικρο μέσο ηλικίας

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστό το σχόλιό σου μέχρι την τελευταία προταση..

      Διαγραφή
  3. ελεος ρε παιδια...15 ξενους αγορασατε !!το χωριο σας δεν εχει αξια παιδια? εσεις μαυροβουνι παντως .....δεν εισται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται πως πρεπει να δεις καλυτερα το ρόστερ της ομάδας για να δεις αν παιζουν παιδιά απο το χωριό ή όχι

      Διαγραφή
  4. Τώρα μάλιστα. Αυτή είναι μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε και; ποιός είναι ο στόχος; η παραμουνή; ε και; τι θα γίνει; αν σωθεί ή αν πέσει; Η συμμετοχή έχει νόημα! και αυτήν πρέπει να χαρούν τα παιδιά του Μαυροβουνίου. Όσο για τους μισθοφόρους καλά κάνουν, αφού βρίσκουν έδαφος για να βγάλουν χαρτζιλίκι ( και πιθανώς καμιά γκομενίτσα), γιατί πλούσιοι δεν πρόκειται να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο προπονητής,με μισθοφόρους επαιζε στο χωριό του το δικό μας θα κοιτάξει τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News