Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ξεσπά η θεία της αδικοχαμένης 5χρονης: «Θα πάρω τη δικαιοσύνη στα χέρια μου - Δεν το έκανε ο 77χρονος»

“Θέλω δικαιοσύνη και να μην τον αφήσουν ούτε λεπτό έξω, γιατί εγώ η ίδια θα πάρω τη δικαιοσύνη στα χέρια μου”

Εξοργισμένη από την μη προφυλάκιση του 77χρονου χειριστή του σκάφους που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα, εμφανίζεται η θεία της αδικοχαμένης 5χρονης. “Θέλω δικαιοσύνη και να μην τον αφήσουν ούτε λεπτό έξω, γιατί εγώ η ίδια θα πάρω τη δικαιοσύνη στα χέρια μου” τονίζει, ενώ εμφανίζεται σίγουρη, πως ο 77χρονος δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το σκάφος.

“Δεν το αφήνω έτσι, το ψάχνω και θα βρω τη λύση. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο άνθρωπος, δεν το έχει κάνει. Υπάρχουν άλλοι πίσω του, πολύ πιο μεγάλοι αλλά δεν θα το αφήσω έτσι. Στην ψυχή του αδερφού μου και της ανιψιάς μου, θα πάρω το αίμα μου πίσω.” λέει σχεδόν βουρκωμένη και έξαλλη από οργή.

Όσο για τη βοήθεια που ο 77χρονος άφησε να εννοηθεί πως θα προσφέρει στις οικογένειες των θυμάτων, η ίδια απαντά: “Δεν θέλουμε καμία βοήθεια, ούτε τα λεφτά του ούτε τίποτα, εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Αυτό ζητάμε και μόνο”.

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του Alpha:

5 σχόλια:

  1. Giati ta kanalia den lene tin aleifia.oli kseroune pos to skafos den to odigouse o geros kai oti epano sto skafos eitane duo ypourgoi tou syriza.giauto den stamatise na boifish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ελλαδα ζουμε εδω αν εχεις λεφτα κανεις οτι θες!σκοτωνεις κλεβεις και παλι εξω εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιοσυνη κ ενα ηρεμιστικο... παλιοτσογλανια,εκλεισαν σπιτια.. κ συ μπουφο την ρωτας τι θελει.τι ν θελει,εχει χασει την γη κατω απο τα ποδια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπου φτωχος και η μοιρα του,που να βρεις το δικιο σου σε αυτο το αδικο κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News