Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ο Μιχάλης Μαυρίδης είναι ο νέος προπονητής του Α.Σ. Προμάχων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε συμφωνία με τον προπονητή Μιχάλη Μαυρίδη ήρθε η διοίκηση του Α.Σ. Προμάχων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο νέος τεχνικός της ευχάριστης περσινής έκπληξης της Α1 πέρυσι εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στην Δόξα Εξαπλατάνου, ενώ έχει δουλέψει πλην των άλλων σε Πυρσό Γρεβενών, Εθνικό Αριδαίας Οδυσσέα Κορδελιού, Όλυμπο Αψάλου, Άρη Λουτρακίου, ΠΑΣ Ξιφιανής, Μ.Α. Όρμας.

Πλέον η διοίκηση στρέφεται στις μεταγραφές όπου πρέπει να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αποχώρηση των Ντόρη Δέλλιου, Νίκου Νάνου, Ανέστη Ξυλουργίδη, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Δημήτρης Σέλκος (χιαστοί) χάνει όλη την χρονιά και Γιώργος Νανος (κάταγμα)που έχει τάσεις φυγής.

Υ.Γ. Το Δ.Σ του Α.Σ. Προμάχων ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή Βασίλη Σαμαρά για την άψογη συνεργασία που είχαν τα δυο υπέροχα χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

34 σχόλια:

  1. Κλασσικά πάνω από 3μημο (και πολύ λέω) δε βγάζει σε ομάδα ,ο μετρ του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αν φύγει και ο άλλος νάνος οι προμαχοι θα χαιρετήσει από τον πρώτο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές θα έχει φύγει! θα είναι καλά στην Α του χρόνου δεν πειράζει καλύτερα κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι οταν εμεινε σε ομαδα αρκετο διαστημα τον συνοδευουν πολυ καλα αποτελεσματα. Οπως στην Ξιφιανη που επαιξε δυο τελικους κυπελου,και στην Υδραια ανοδο στην Α1. Στον Εθνικο χασαμε την ανοδο με δεκατετραχρονα μεσα στο Ριζοχωρι και αν θελαμε θα το παιρναμε το ματς αλλα δεν ηθελε ο Μαυριδης να χρησιμοποιησουμε αλλες μεθοδους... Και την δευτερη φορα οταν ηρθε καναμε ενα σερι 7 στα 7 και σωθηκαμε. Επισης στις τελευταιες ομαδες που πηγε ειχε μονο νικες οπως ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ κτλ. Μηπως ρε φιλε δεν ειναι ετσι γιατι οσων αφορα το ηθος του και τις γνωσεις του οπου να ρωτησεις οι συστασεις ειναι αριστες. Και μην ξεχνας οτι των διωχνουν δεν φευγει. Μηπως λοιπον κατι δεν κανουμε σωστα κι εμεις οι παραγοντες ?????????????????????

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ..."ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"... ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    3. ο 2.29 μας ειπε ολο την ιστορια του, δεν φανταζομουν οτι υπαρχουν ιστορικοι που τον παρακολουθουν.

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΓΛΩΣΣΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΆΦΤΙΣΑΝ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.ΜΙΛΆΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΏΝΥΜΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΒΛΑΧΟΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ.ΧΑΛΒΑ...

      Διαγραφή
  6. ΕΛ ΜΟΥΡΙΝΗΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μισοι παίχτες έφυγαν και τώρα και οι άλλοι μισοί. λάθος κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο δόξα εξαπλατανου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ο σαμαρας πριν τους προμαχους πουθενα δεν ειχε κλεισει σεζον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω βιαστικη κινηση, κριμα για τους προμαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σαν να πηγε ενας πακιστανος στα γραφεια της χρυσης αυγης για να ζητησει δουλεια...(πλακα κανω) εχουν οι προμαχοι καλυτερο προπονητη προμαχιωτη;αν ειχαν θα τον περνανε αυτον.ο μιχαλης ξερει 100 κιλα μπαλλα..αν τον αφησεις να στο δειξει..θα το εμπεδωσεις..καλη επυτυχια μιχαλη...χβτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε ρε ασχοληθειτε με τις ομαδαρες σας. και αφηστε τους προμαχους......λιγοι εισται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MIXALAKI KATHE FORA POU PAS SE MIA OMADA OLOI SKANE...TI TOUS EXEIS KANEI KAI SE ZHLEVOUN ETSI? MHPWS TOUS PONAEI OTI EISAI O MEGALUTEROS PROPONHTHS THS PERIOXHS KAI SE ZHLEVOUN?MHPWS FTEEI TO OTI DOULEVEIS SAN EPAGELMATIAS PROPONITIS KAI OXI SAN TN KATHE ALLO POU TRWEI POIHMA APO THN FIRMA TOU XWRIOU? H MHPWS FTEEI OTI EISAI OMORFOPAIDO? KALH ARXH MOURINHIO PISTEVO THA SEVASTOUN TS GNWSEIS SOU STOUS PROMAXOUS KAI AUTOI THA KERDISOUN EN TELH.KALH XRONIA KAI KALH EPITXIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ομορφοπαιδο? αμαν μη στειλω τη δικια μου στο γηπεδο

      Διαγραφή
    2. ΡΕ 7.48 ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  16. Καλή επιτυχία Μιχαλάκη και μην μασάς!! Το γήπεδο κρίνει ποιός κάνει και ποιός όχι, τ άλλα είναι για κατανάλωση.. Στους Προμάχους δεν θα έχεις αυτά που είχες στις προηγούμενες ομάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι γινεται ρε πουστη μου με τον μαυριδη ??? καλα δεν υπαρχει η μαλακια που σας δερνει !!!! ρε μηπως τα γραφει ενας αυτα ολα ????? και γραψτε βρε μαλακες και κατι που να πιανει τοπο... ολο φευγει απ τις ομαδες και φευγει απ τις ομαδες και παπαριες. τι σας κανει ρε πουστη μου και τετοιο κομπλεξ με το μαυριδη ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ξερεις ποσα εισητιρια εκοβε ο γκουζκουνης?

      Διαγραφή
  18. ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ 100 ΚΙΛΑ ΜΠΑΛΑ !!!!!!!! ΑΛΛΑ 100 ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΩΩΩΩΩ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΛΑΣ, ΑΚΟΥ "ΜΟΡΦΗ", ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

      Διαγραφή
  19. με τι ασχολησθε αγαπητοι μου? απλα μια λεξη, κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το θεμα ειναι οτι ο μαυριδης βρηκε δουλεια κ ο τσαμαρδος ειναι ανεργος παροτι παρακαλουσε το μανδαλο.χα χα χα με 150 ευρω τον μηνα τον παιρνει στην αψαλο ο χουβαρδας ο τσαβδαριδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μιχάλη σου ευχόμαστε καλή χρονιά στην ομάδα των Προμάχων με πολλές επιτυχίες
    Με τιμή το Δ.Σ Ολυμπου Αψάλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το "με τιμη" ολα τα λεφτα μιχαλακη, που να ξερουν που μπλεξαν, τα στοιχηματα πανε φουλ.

      Διαγραφή
  22. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ. ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΑ..ΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΑ ΡΕ ΜΙΧΑΛΙΟ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΩΡΙΣ 112 ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΩΣΕ ΚΟΣΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News