Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

21ο Πολιτιστικό Διήμερο του Λαογραφικού Συλλόγου Αψαλου

Πρόσκληση

21ο Πολιτιστικό Διήμερο του Λαογραφικού Συλλόγου Αψαλου.

Μυρίζει πανηγύρι και είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε για να περάσουμε αλλά δυο αξέχαστα βράδια.

Τα μέλη του συλλόγου είναι πολλά κ δυνατά και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτο το υπέροχο διήμερο.

13 σχόλια:

  1. Τι είσοδο θα έχει; Γιατί έγινε μόδα να πληρώνεις είσοδο στα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε μοδα για τους τζαμπατζιδες σαν εσενα που φέρνουν μπουκςλι τσίπουρο ςπ το σπίτι τους και δεν εχουν ιδεα απο ευθύνες κ δεν σκέφτονται πως μονο η λαρεκλα που κάθονται εκει εχει 1 ευρω ενοικίαση!!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 4:35 δεν σε τιμά η απάντηση που έδωσες ντροπή. Όσο αναφορά της ευθύνες και το κόστος δεν βγάζουν και λίγα χρήματα στα πανηγύρια και προπάντων ολα μαύρα. ..

      Διαγραφή
    3. Οκ 2:51 Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχαχαχα τα μπουκάλια με το τσίπουρο σε διάφορες Εκδηλώσεις είναι συνήθεια των αψαλιωτων

      Διαγραφή
  2. Ε βέβαια εμ έρχονται εμ θέλουν να την βγάλουν κ τζάμπα..Βρε ουστ χίλιες φορές να μην έρθεις ρε π τσιγκουνευεσαι να δώσεις 1€..Ρωτάς τα παιδιά εκεί πάνω τι δουλειά έχουν ρίξει για να στηθεί ολο αυτο το 2ημερο.Έλεος απο αρνητικούς ανθρώπους χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟ 1Ε Π ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ... ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 ευρω και τι κερδιζεις;;το σουβλακι ποσο θα εχει;ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 150€ κερδιζεις φίλε και το σουβλάκι 1.50€ και αν δεν γουσταρεις μην ερχεσαι. Πας να μας το παιξεις κ έξυπνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ειμαι εξυπνος μεγαλε...πολυ εξυπνος οταν σε λεω!!

      Διαγραφή
  6. Θέλουμε φωτογραφίες από χθες παρακαλούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σα πολυ να μιλάτε εσείς οι ΕΞΥΠΝΟΙ για την Άψαλο! Εσείς και χαβιάρι να σας δίναμε με 1.50 ευρώ παλι παράπονα θα κάνατε οποτε άσκοπα μιλάμε!!! Ας είχαμε και εμείς μια έστω μικρή ΒΟΗΘΕΙΑ απο το Δήμο και τότε θα σας δίναμε και 1 ευρώ το ποτό! Ευχαριστούμε πολυ αυτούς που μας τίμησαν χτες το βραδυ και εύχομαι να σας ξαναδούμε και απόψε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News