Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μιχάλης Μπογδάνης: Συγχαρητήρια στο εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας

Έδωσε συγχαρητήρια γι’ αυτόν τον τομέα

Συγχαρητήρια για την λειτουργία του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας έδωσε ο Μιχάλης Μπογδάνης κατά τη διάρκεια της τελευταίας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημήτρη Πασόη, ενώ αρχικά έκανε κριτική στον Δήμαρχο για την ενημέρωση που κάνει σχετικά με τα τεκταινόμενα της Δημοτικής Αρχής, στη συνέχεια όταν μέλη της συμπολίτευσης του εξήγησαν ότι υπάρχει προγραμματισμός να πάνε τα μηχανήματα σε όλα τα χωριά, έδωσε συγχαρητήρια γι’ αυτόν τον τομέα.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ !!! 2007 2010 . ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...παιδια του ΠΑΣΟΚ φιλε, ταυτοτητα αν ειχες ολα καλα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News