Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πάμε Πακέτο: Ράγισαν καρδιές με τα σκληρά λόγια της μάνας! «Δεν αξίζω να με έχεις μάνα. Εγώ είμαι ένα τίποτα»

Πώς αντέδρασε ο γιος της και ποιος παρέλαβε το πακέτο του;

Ο 28χρονος Αντώνης έμαθε μόλις πριν τρία χρόνια ότι είναι υιοθετημένος. Ένα μήνα μετά το θάνατο της θετής μητέρας του βρήκε, τυχαία, τα έγγραφα της υιοθεσίας και αυτή η αποκάλυψη τάραξε τη ζωή του. Αυτά που διάβασε στην δικαστική πράξη για όσα είχαν συμβεί στην βιολογική του οικογένεια, τον έκαναν να τρομάξει και να ευγνωμονεί τους ανάδοχους γονείς του, που τον έσωσαν από το προβληματικό περιβάλλον που γεννήθηκε.

Στην εκπομπή πήγε με την ελπίδα να συναντήσει τα αδέρφια του που κι εκείνα είχαν δοθεί για υιοθεσία. Ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνας; Με ποιο τρόπο έκανε την εμφάνισή της η βιολογική του μητέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News