Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αναβάλλεται το Μ.Α. Αρσενίου - Δόξα Μαυροβουνίου! Πλήρης επιβεβαίωση του Aridaia News!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στην αναβολή του Αγώνα Μ.Α. Αρσενίου – Δόξα Μαυροβουνίου προχώρησε η ΕΠΣ Πέλλας, όπως προέβλεψε μόνο το Aridaia News, μετά την προσφυγή του Φιλίππου Σταυροδρομίου στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Η ένσταση αφορά στο παιχνίδι πλαίηοφ με τον Μ.Α. Αρσενίου που είχε απορριφθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας.

Η υπόθεση θα συζητηθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας, καθώς ορίστηκα τακτική δικάσιμος.

8 σχόλια:

  1. 3 φορες στο γηπεδο κ μια στα δικαστηρια θα εχετε χασει κ ακομα θα λετε τι εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπινος ίσον εγκυρότητα.τα γκιουμια της επς όρισαν το ματς κ ενώ ηξερν ότι θα πάει στην επό το σταυροδρόμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν υποχρεωμένοι να το ορίσουν από τη στιγμή που πήραν απόφαση. Το τι θα έκανε το Σταυροδρόμι δεν αναιρουσε τον ορισμό. Μη λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  3. Ντροπη αυτο που κανει το σταυροδρομι!οι αγωνες κερδιζοντε στο γηπεδο μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυροδρόμι δεν σου έφταναν 3 ήττες θέλεις και 4η είμαι ουδέτερος φίλαθλος αλλά φτανει πια μας έχετε αγανάκτηση ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα κανει το σταυροδρομι κανονικα επρεπε ν το παρει το ματς απο εκεινη την μερα που ο παιχτης του αρσενιου χτυπησε τον σιδηροπουλο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όνειρα βλέπεις;; Είδες κανέναν να χτυπάει τον Σιδηρόπουλο;; Το ότι οι παλικαραδες του Σταυροδρομίου έστειλαν στο νοσοκομείο παίκτη του Μελισσιου ξέρεις τι ποινή έχει;; Θα έπαιζε μπαράζ αν κυνηγούσε το Μελίσσι την υπόθεση;; Οτι να ναι είστε.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε φελε εσυ! Κανονικα το σταυροδρομι επρεπε να φαρι μειων με το μελλιση που μπηκατε στειλατε παιχτη στο νοσοκομειο κ χτυπησατε τον διαιτητη!μια ζωη πισω απο τον κοσμο θα ειστε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News