Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Γ. Σηφάκης για «κλειστή αγορά»: «Να μη χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία»

Ανοιχτή επιστολή

Προς:
Δήμαρχο Αλμωπίας, Κο Δημήτριο Μπίνο
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Κο Συμεών Σωτηριάδη

Κε Δήμαρχε,
Κε Πρόεδρε,

Παρακολουθώ, εδώ και πολύ καιρό, την πρόταση που επανειλημμένα έχει υποβληθεί στην Δήμο Αλμωπίας από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας (με πρώτη αίτηση το 2012) για την αξιοποίηση του κτιρίου της κλειστής αγοράς και την μετατροπή του σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ώστε ο χώρος αυτός:

- να αξιοποιείται τα πρωινά από τα γειτονικά σχολεία ως χώρος εκδηλώσεων και γυμναστικής (καθώς καμία από αυτές τις σχολικές μονάδες δεν διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αυτό αφορά 800 μαθητές/τριες),

- μετά τη σχολική λειτουργία, ο χώρος να χρησιμοποιείται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης για τις ανάγκες προπονήσεων και διοργανώσεων

- και επίσης να διατίθεται σε φορείς και συλλόγους της περιοχής για εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναυλίες κτλ.

Από την ενημέρωση που είχα, το αίτημα για την αξιοποίηση του χώρου προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσφατα εγκρίθηκε ομόφωνα (και μάλιστα για δεύτερη φορά) και από την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου, έχοντας στο προηγούμενο διάστημα εξασφαλίσει τη θετική γνώμη:

- Του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας
- Του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας
- Του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Αριδαίας
- Του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας
- Του Συλλόγου Γονέων του ΓΕΛ Αριδαίας
- Του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας
- Την έγκριση του Πολεοδομικού Γραφείου

Με δεδομένη την επί δεκαετίες μη ολοκλήρωση και λειτουργία αυτού του χώρου με χρήση κλειστής αγοράς και το γεγονός ότι με την υποβληθείσα πρόταση αξιοποίησης ο χώρος αυτός θα μεταβληθεί σε χώρο χρήσιμο και ωφέλιμο για τους συμπολίτες μας (και ειδικά την μαθητική και την αθλούμενη νεολαία) θεωρώ απαραίτητη την χωρίς κωλυσιεργία και σπατάλη επιπλέον χρόνου συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο και την λήψη θετικής απόφασης.

Να μην χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την αξιοποίηση του χώρου της κλειστής αγοράς (με την απογοήτευση του αιτούντος συλλόγου λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην λήψη απόφασης). Να μην συνεχιστεί στο θέμα αυτό η κακή (ομολογουμένως) παράδοση στην Αλμωπία (από το παρελθόν) κωλυσιεργίας συζήτησης και λήψης απόφασης σε κρίσιμα θέματα (π.χ. Διοικητήριο κ.α.) από τα εκάστοτε δημοτικά συμβούλια.

Με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας
Ιωάννης Σηφάκης
Βουλευτής Πέλλας

43 σχόλια:

  1. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Τέτοια κοροιδία δεν έχει ξαναγίνει. Να τους λένε μπορούμε να τελειώσουμε το έργο και αυτοί ακόμη να αποφασίσουν. Τους δουλεύει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΙΤ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ( ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ). ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΕΝΙΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα σχολεια δεν έχουν γυμναστήριο, αλλά που να σας αποσχολήσει αυτό; σας αφήνει η κακία να σκεφτείτε.

      Διαγραφή
    2. Ε ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΙΣΤΑΣ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΗΦΑΚΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΕ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΚΑΝΑ ΚΟΛΥΜΒΙΤΙΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
  4. Δήμαρχε, αν την κλειστή αγορά μπορεί να την αξιοποιήσει ένας σύλλογος και δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε εσείς επωφελεία όλων των πολιτών, τότε ντροπή σας. Υπάρχουν τόσες ανάγκες στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο μεγάλη ανάγκη για γυμναστήριο για τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου δεν έχει.

      Διαγραφή
  5. ποια αγαπη ρε ετεροδημοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε μας ρε σηφακη κανε καμια δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με μόνο κίνητρο την αγάπη για την βουλευτικη αποζημίωση το ανέκδοτο του νόμου μας.....κανένα δελτίο τύπου για την φορολογία την ανεργία και τα σύνορα μπάτε σκύλοι έχει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ Θ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΠΑΡ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΛΙΤ ΜΙΛΑΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΤΟΤΕΝΙς ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΑΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΠΩς ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.000.000 εκατ. ευρω για να παιζουν τενις ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα σχολεία πρόκειται κυρίως να αξιοποιηθεί, δεν αξίζει να γίνει; είναι καλύτερα όπως είναι τώρα;

      Διαγραφή
  10. Μιζεροι, ασχετοι, αχρηστοι!!! και ο ιδιος ο Θεος να κατεβει θα αντιδρασετε, ευτυχως ειστε ελαχιστοι οι βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάχιστοι εμείς ανυπαρκτοι εσείς πρώτη φορά πολιτικοί απατεώνες...... Μνημονια ενφια λιμάνια αεροδρόμια αφορολόγητο ανεργία εξωτερική πολιτική κλπ

      Διαγραφή
    2. Μιζερε βλακα 8:07 ποσα ψεματα θα χαζομαρες θα πεις ακομα;

      Διαγραφή
    3. https://youtu.be/BZxzFvUpqSI αφιερωμένο αριστερό ανέκδοτο

      Διαγραφή
    4. 7:38 ρουφα το αυγο σου απλυτε.. και αντε σε καμια πορεια κατα των ιδιοτικοποιησεων.. α και πανε σηκωσε καμια μπαρα στα διοδια.. προβατο ε προβατο...

      Διαγραφή
  11. ΠΗΡΑΤΕ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αφού τα πήραν όπως λες, τι τα έκαναν; τα έκαναν κάτι χρήσιμο για τα παιδιά και την κοινωνία ή όχι; ήταν προτιμότερο να μένουν έτσι και να ρημαζουν; Σίγουρα άνθρωποι σαν και εσένα δεν πάνε τον τόπο μπροστά.

      Διαγραφή
    2. και αφού τα πήραν όπως λες, τι τα έκαναν; τα έχουν κάνει χρήσιμα για τα παιδιά και την κοινωνία, τα φροντίζουν και τα έχουν στολίδι. Ενω εσύ με τα μυαλά που κουβαλάς, θα σου άρεσε να ρημαζουν ή να κατασκηνώνουν εκεί μέσα οι γύφτοι.

      Διαγραφή
    3. για πες μας το ονοματάκι σου ρε φίλε.

      Διαγραφή
    4. εσυ 11.33 σε ποιον απευθηνεσε? και δεν καταλαβα, γιατι πρεπει να σου πει το ονομα του?(και οχι τ ονοματακι του)ειπες εσυ το δικο σου? εκτος αν εισαι της ασφαλειας του συριζα και θες να τον φακελωσεις.Ακου απαιτηση τον μαλακα.

      Διαγραφή
  12. Γιαννη γιατι δεν κανεις μια ομιλια στην Αλμωπια? που εχεις χαθει? βουλευτης εισαι, δημοκρατια εχουμε, με δελτια τυπου θα μαθαινουμε οτι υπαρχεις, ντροπη, πρωτη φορα συμβαινει αυτο στα χρονικα, κρυμενοι στα υπογεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εκανε ενα ταξιδι, μονο που το τραινο ηταν συνεχως μεσα σε τουνελ, σκοταδι, απελπισια...Γιαννη μονο μια παραιτηση μπορει να σου δωσει παλι το φως, ξερω θελει πολλα κιλα....,

      Διαγραφή
    2. 8:34 ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ; ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΥΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ, ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΚΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΝΕΦΡΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ 9.19, ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΣΙΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΤΕ? ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΧΩΡΑ.ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ, ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ 9.19 ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε 10:52 άσε το γραφείο από το αριστερό ανέκδοτο να λέει και καμιά ανοησία να γελάμε με τα χάλια τους

      Διαγραφή
    5. 9:19 Δεν βρεχει.. σε φτυνουν.. ξυπνα βοδι

      Διαγραφή
    6. ρε ανακαλυψα οτι ειμαι κουφος, και θελω να ευχαριστησω δημοσια το Γραφειο του βουλευτη διοτι με παρεπεμψαν στους ειδικους και τωρα ειμαι πλεον καλα....δεν ακουω καθολου

      Διαγραφή
  13. εχετε να προτεινετε καμια αλλη χρηση; μηπως να κατασκηνωνει τα καλοκαιερια το εκτακτο τσιγγαναριο; ο καθε αδεσποτος; αιντε πια με το κομπλεξ σας μερικοι....τουλαχιστον οι τεννιστες διοργανωνουν αθλητικες εκδηλωσεις, κανουν γνωστη την κωμοπολη και σε αλλους, φερνουν δουλεια σε μαγαζια εστιασης, ζωντανευουν την πολη, ετσι αναξιοποιητη με την εικονα της παρακμης και της εγκαταλειψης καλυτερη ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΑΞΙΟΠΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι το σκέφτεσαι Δήμαρχε; ακόμη και η Μέρκελ ποιο γρήγορα παίρνει απόφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοβαρευτείτε όλοι και χαλαρώστε. Όλοι είμαστε από την ίδια πλευρά. Ή αντίδραση είναι φρένο στην δράση. Τα παιδιά μας, οι νέοι είναι προτεραιότητα μας. Ας συγκλίνουν οι δυνάμεις για το καλό της επαρχίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Οι ανώφελες, κακόβουλες κριτικές σε μια χρήσιμη απόφαση του Δήμου μόνο κακία φέρνουν και δεν βοηθούν. Άρα στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο να παρθεί η σχετική απόφαση, όπως πρότεινε ο Δήμαρχος και να περάσουμε πια από τα λόγια στα έργα. Π. Τ.

      Διαγραφή
  17. Μακάρι να γίνει και η γκρίνια δεν βοηθάει. Πάρτε όμως δήμαρχε τις αποφάσεις. Η καθυστέρηση δεν βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χα χα το ακούσαμε κι αυτό.. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ !!! ο Χρήστος απο τους Προμάχους και ο Γιώτης ελίτ..με γαλλικά και πιάνο. Ρε αφήστε τις βλακείες, και κοιτάξτε να βοηθήσουμε την περιοχή..μια μικρή διοργάνωση μπορεί να φέρει 50-100 επισκέπτες στην Αλμωπία και μάλιστα σε χειμερινή περίοδο. Είναι εποχή για να αφήνουμε ευκαιρίες? Αν υπάρχει εναλλακτική πρόταση να την ακούσουμε, αλλα μάλλον δεν υπάρχει. Εκτός και αν οι αντιρρησίες είναι ζηλόφθονες γειτονικών περιοχών ή πολιτικοί που δεν θέλουν να πιστωθεί το έργο στο Σηφάκη μόνο..
    Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί απαντάτε και γράφετε συνεχώς οι ίδιοι. Εσείς του Συλλόγου είστε και δεν δέχεστε καμία αντίθετη άποψη. Ρωτήστε και τους κατοίκους αυτού του τόπου. Όλα σε αυτόν τον τόπο δεν είναι τένις. Δηλαδή ο Δήμος είναι ανίκανος και μπορεί να βρει χρηματοδότηση ο Σύλλογος. Τότε γιατί καταδέχεται τόσα χρόνια να πληρώνει το ρεύμα των γηπέδων ο Δήμος, δηλαδή οι δημότες;Τα οποία γήπεδα τα έχει κλειδωμένα ο Σύλλογος και τα χρησιμοποιεί μόνο αυτός για τους μαθητές του. Θα μας πει κάποια στιγμή πόσα πληρώνει το κάθε παιδί; Έτσι για να μην μας το παίζει σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να σκεφτείς τους μαθητές ή δεν σε ενδιαφέρει; μπορείς να σκεφθείς τους αθλητές ή δεν σε ενδιαφέρει; μποείς να σκεφθείς τους φορείς και τους συλλόγους που θα έχουν χώρο εκδηλώσεων ή δεν σε ενδιαφέρει; ΦΥΣΙΚΑ και δεν σε ενδιαφέρει γιατί αλλιώς δεν θα έγραφες αυτές τις αηδίες.

      Διαγραφή
  20. 1)Προσωπικά δεν είμαι κανενός συλλόγου.
    2)Τα γήπεδα είναι ανοιχτά για όλο τον κόσμο. Μια βόλτα απο εκει με την ρακέτα σου θα το επιβεβαιώσει.
    3)Ρεύμα επίσης πληρώνεις (ως δημότης) για το κλειστό, για το δημοτικό στάδιο, για τις κολώνες που έχεις μπρος στο σπίτι σου και φωτίζουν το βράδυ καθώς και για το φωτισμό στις παιδικές χαρές της γειτονιάς σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι ζουν οι σύγχρονες αστικές κοινωνίες. Λέγεται κοινό ώφελος.
    4) Αν εσύ δεν παίζεις τένις μπορώ να ισχυριστώ οτι και εγώ δεν παίζω μπάσκετ ή οτι δεν περνάω βράδυ απο το δρόμο του σπιτιού σου.
    5) πες μας την πρότασή σου για τη κλειστή αγορά.
    Αυτά.
    Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν χαθεί και αυτή η ευκαιρία θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

      Διαγραφή
  21. Ένας - δυο ανεγκέφλοι κάνουν την μικροπολιτική σημαία και γράφουν χαζομάρες και δεν έχουν τη δύναμη να κοιτάζουν λίγο παραπέρα. Μία βόλτα από τον χώρο, ειδικά τα βράδυα θα τον πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News