Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο ΣΚΑΪ έσπασε την απεργία στα ΜΜΕ

Κανονικά βγήκαν στον αέρα οι Αταίριαστοι!

O ΣΚΑΪ υλοποίησε την απόφαση του και «έσπασε» την απεργία της ΠΟΕΣΥ. Από τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Τζούνος μεταδίδουν ζωντανή την ενημερωτική εκπομπή "Οι Αταίριαστοι".

«Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις συνέπειες... Θα μας πουν απεργοσπάστες, κατάπτυστους δωσίλογους... Διάφοροι συνάδελφοι είναι σε αγωνιστική έξαρση για να σπάσουν την απεργία. Περιμένανε να κάνουμε την αρχή...» ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής και διευκρίνισαν πως θα κάνουν μια απεργιακή εκπομπή και θα ενημερώσουν το κοινό για το Ασφαλιστικό.

Στο μεταξύ, σε ψηφιακή μορφή κυκλοφόρησαν σήμερα κάποιες εφημερίδες μετά και την κινητοποίηση μελών της ΕΣΗΕΑ το βράδυ της Δευτέρας σε τυπογραφείο προκειμένου να μην τυπωθούν λόγω της απεργίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εφημερίδες Καθημερινή και SportDay.

4 σχόλια:

  1. Η γνωστή τακτική: τα λέω πρώτα εγώ αυτά που θα ακουστούν για να τα απαξιώσω... Αλλά, όλως συμπτωματικά(!!!), χθες η ιδιοκτήτες του ΣΚΑΙ ζήτησαν να σταματήσει η απεργία.. Και σήμερα οι...ηρωϊκοί δημοσιογράφοι του έσπασαν την απεργία για το καλό της απεργίας και της ενημέρωσης! Όταν το γελοίο βαδίζει πάντα με την δειλία....και την εθελοδουλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΕΙ; ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΑ ΚΥΒΕΡΗΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι οι δημοσιογραφοι ειναι κυβερνητικοι και οχι των αφεντικων τους και της τσεπης τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οι δημοσιογράφοι είναι πρόθυμοι να αυτολογοκρίνονται για χάρη των όποιων αφεντικών και ξεδιάντροπα επικαλούνται ελευθεροτυπία, τότε οι δούλοι είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News