Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Γιάννης Σερβετάς μέτρησε... τ’ άστρα στην Αριδαία!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Κατακλίστηκε από κόσμο το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά «Ένα παιδί ακόμα μετράει τα’ άστρα», που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» και το Βιβλιοπωλείο «Συμβολή».

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:









 
 








5 σχόλια:

  1. re paidia o sefrlis eirthe stin aridaia. kai ton apotheosame!! pou na erxotan kanenas ithopoios tou xoliwood ti tha ginotane!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Π.Χ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΗ Κ ΣΤΟΝ Μ.Σ ΜΕΝΕΛΑΟ ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ...ΞΥΔΑΚΙ!ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ""ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ"" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στον μσ εξαπλατανου μ λουντεμη που σε αυτους τους καιρους
    εχει την τολμη και παρουσιαζει βιβλια Βλεπεται πρωτα πεσαμε πολιτιστικα και μετα πολιτικα- Ενα σπιτι του λογοτεχνη δεν ειμασταν αξιοι να διατηρισουμε -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News