Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αριδαία: Χωρίς λαϊκή την Πέμπτη - Κλειστή όλη η αγορά

Ανακοίνωση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, οι φορείς εκπροσώπησης των εργαζομένων της χώρας και οι επιστημονικοί φορείς, προχωρούν σε 24ωρη απεργία με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Βιοτεχνικού & Επαγγελματικού Συλλόγου της Αριδαίας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφάσισε από κοινού με το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αλμωπίας, το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την μη πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο οικονομικά εξαντλημένο και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο από τα προβλήματα που κάνουν όλο και πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

15 σχόλια:

  1. Λοιπον κυριοι, βεβαιως και θα ειμαι κλειστος, απλα ερωτω, τα μεγαλα σουπερ μαρκετ θ ανοιξουν? τα καφε μπαρακια καθε τυπου θ ανοιξουν? τα περιπτερα θ ανοιξουν? τα φαρμακεια θ ανοιξουν? οι συγκινονιες κτελ κλπ θ ανοιξουν? οι φουρνοι θ ανοιξουν? τα βενζιναδικα θ ανοιξουν? λοιπον κυριοι επειδη ολα αυτα αυριο θα λειτουργουν και παμε στοιχημα, μη ψαχνετε για μαλακες.Η ολοι μαζι η κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστά τά λές, οτι εχει σχέσει μέ καφέ φαί γλυκό θάνε ανοιχτό, κάποιοι θά βγάζουν μεροκάματο καί καποιοι θά παριστάνουν τούς ήρωες.

      Διαγραφή
    2. Πάω στοίχιμα όχι δν θ'ανοίξουν,αλλά δν θα κλείσουν καν απο το προηγούμενο βράδυ! Για να έχουν δικαιολογία.

      Διαγραφή
  2. Οτι θέλετε στοίχημα οτι οι περισσότεροι πάγκοι θα ειναι κανονικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ειναι φιλαράκι τι να κάνουμε; ολα τα δάχτυλα δεν ειναι ίδια; το μεγάλο ψαρι τρωει το μικρό. Ο νομος τις φυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστα!να κλεισουν οοολα τα καταστηματα,καφε σουπερ μαρκετ και λοιπα!!τα αλλα ολα ειναι καραγκιοζιλίκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στα σουπερ μαρκετ θα γινει χαμος, θα κονομησουν το λιτλ το φαμιλη ο μασουτης, ολοι οι αλλοι τραβατε τ αρχιδια σας, φανταζεστε τα πολυκαταστηματα Βακος κλειστα? χα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ο βακος ειναι και κυριακη ανοιχτος πεμπτη θα κλειση?

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να επιβληθουν κυρωσεις σε όσους ανοιξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τ σουπερ μαρκετ θ ειναι ανοιχτα παντως ν ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τσιπρας τρίβει τα χέρια του απο τις απεργίες και τα μπόλικα , τα έχει για διαπραγματευτικό χαρτί στους ξένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσ 6 35 μεχρι εκη φτασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ.. ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 450!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News