Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Η διαχείριση της καθημερινότητας είναι υπόθεση όλων μας!

Ανακοίνωση

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας επιθυμεί για ακόμα μια φορά να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους δημότες και να ζητήσει την ενεργοποίηση και την ευαισθητοποίηση τους, ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά το δύσκολο έργο της.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

-Τα σκουπίδια πρέπει να συσκευάζονται σε γερές σακούλες, καλά δεμένες και να τοποθετούνται πάντοτε μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

-Οι δημότες παρακαλούνται να μην εγκαταλείπουν υπολείμματα καθαρισμού βλάστησης και κλαδέματος στους δρόμους και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.

-Τα χάρτινα κουτιά είναι απαραίτητο να διπλώνονται και να τσακίζονται πριν μπούνε στον κάδο, ώστε να μην καταλαμβάνουν μεγάλη χωρητικότητα.

-Να μην ρίχνετε μικροαντικείμενα στους δρόμους. Τα μικρά αντικείμενα πρέπει να τοποθετούνται στα υπάρχοντα καλαθάκια.

-Να κλείνετε πάντοτε το καπάκι του κάδου.

Η διαχείριση της καθημερινότητας είναι υπόθεση όλων μας! Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι!

3 σχόλια:

  1. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει όλα αυτα και να συμβάλει με σωστό τρόπο στην καθημερινότητα.Όμως ο Δήμος δεν πρέπει να αρκείτε σε μια απλή τέτοια ανακοίνωση.Πρέπει συνεχώς να γίνονται κινήσεις ευασθαιτηποίησης των δημοτών που συχνά είναι απαίδευτοι.Επίσης πρέπει να ξέρουμε αν ,όπως παλιά ισχύει η επικοινωνία με υπηρεσίες του Δήμου που έπαιρνε διάφορα υλικά ηλεκτρολογικα ή βαριά με ειδική συνενόηση.Γενικά ο κόσμος θέλει επικοινωνία και παρακίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαίως κύριε Δήμαρχε. Η ανακοίνωση σας φυσικά παρουσιάζει ελλείψεις. Πόσες φορές και κάθε πότε; αποσύρονται-επισκευάζονται- επανατοποθετούνται οι κάδοι απορριμάτων; Πόσες φορές και κάθε πότε απολυμαίνονται; Έχει υπάρξει σχεδιασμος για τοποθέτηση των κάδων σε σημεία διακριτά,ώστε να μην προκαλούν εντροπία, και ειναι σε ασφαλή θέση για τον εποχούμενο Πολίτη; Έχει υπάρξει σχεδιασμός ελέγχου - μετακινήσεως των κάδων που ευρίσκονται σε ακατάλληλα σημεία; Όλοι οι κάδοι, κοινών απορριμάτων και ανακυκλωσίμων υλικώ, είναι μολυσματικοί και ευρίσκονται σε άθλια κατάσαση. Πολλοί κάδοι επί των οδών τοποθετημένοι, είναι επικίνδυνοι για σοβαρά τροχαία περιστατικά, ακόμα και εκτός των κοινοτήτων του Δήμου. Οιποτάμιες όχθες βρίθουν κάθε είδους απορριμάτων...ποιός ελέγχει; Παρεπιμπτόντως, είμασθε η μοναδική κωμόπολη, έδρα Δημοτικής Αρχής, όπου το Εθνικό Σύμβολο, κατασχισμενο, ευρίσκεται καθημερινασε δυσαρμονία με σωρούς κάδων και απορριμάτων. Η Μοναδική Κωμόπολη! Είμασθε η μοναδική Δημοτική Αρχή, όπου τα Εθνικά της Σύμβολα, σε κάθε έδρα αντιδημαρχείου της ή Τεχνιής Υπηρείας, -εκτός του κεντρικού συγκροτήματος Δήμου-, φέρει σχισμένα Εθνικά Σύμβολα (μισά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News