Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

O Μεϊμαράκης παραιτείται - Ορίζει τον Πλακιωτάκη Πρόεδρο

Θα προτείνει ως διάδοχό του, μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Πλακιωτάκη

Στην παραίτησή του από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ προσανατολίζεται κατά πληροφορίες ο Ευ. Μεϊμαράκης.

Θα προτείνει ως διάδοχό του, μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Την απόφασή του θα την ανακοινώσει, κατά πληροφορίες, στην αυριανή (Τρίτη) συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τι 19:00.

Η διαδικασία θα είναι η εξής: Θα χρίσει ως αντιπρόεδρο τον Γιάννη Πλακιωτάκη και θα του δώσει αρμοδιότητες του μεταβατικού προέδρου. Κάτι το οποίο έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς με τον ίδιο τον κ. Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας είχε τονίσει ότι είναι διατεθειμένος να παραδώσει την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου προτείνοντας ότι στη θέση του θα μπορούσαν να τοποθετηθούν η Μαριέττα Γιαννάκου, η Αννα Μπενάκη, ο Δημήτρης Σιούφας, ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης. Τελικώς, φέρεται ότι επέλεξε να τοποθετήσει θεσμικά στη θέση αυτή τον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News