Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Θ. Τζάκρη: «Η κυβέρνηση είναι συμπαγής και σταθερή, είναι τετραετίας και δεν υπάρχει κίνδυνος»

Η Θεοδώρα Τζάκρη ζητά να καταργηθούν οι πορείες

Οι πορείες βγάζουν τη χώρα εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου σύμφωνα με την υφυπουργό Βιομηχανίας η οποία ξιφούλκησε και κατά των επαναστατικών ιδεών.

Η υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη, ζητά εμμέσως πλην σαφώς, να καταργηθούν πορείες γιατί όπως εξηγεί σε τηλεοπτική της παρουσία στο Mega «μας βγάζουν εκτός ευρωπαϊκής πορείας».

Όπως είπε μάλιστα η υφυπουργός η ανάπτυξη στη χώρα δεν έρχεται ούτε με πορείες ούτε με επαναστατικές ιδέες.

Συνεχίζοντας η κα. Τζάκη υποστήριξε ότι ζητούμενο δεν είναι να μπει ένα «φθαρμένο κόμμα του χθες» στην κυβέρνηση, ούτε θα είναι καλύτερη η οικονομία ή η κοινωνία αν μπουν το Ποτάμι, ο Βασίλης Λεβέντης ή οποιοσδήποτε, προσθέτοντας ότι δεν έχουν να προσδώσουν κάτι ούτε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ούτε η Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με τον κα. Τζάκρη η κυβέρνηση είναι συμπαγής και σταθερή, είναι τετραετίας και δεν υπάρχει κίνδυνος.
 


13 σχόλια:

  1. ποια είναι η μοναδική βουλευτής σε όλη τη χώρα που έχει ψηφίσει και τα τρία μνημόνια ; Απάντηση η μοναδική Θεοδώρα Τζάκρη.
    Για τις απόψεις της Κας Υφυπουργού για την ανάπτυξη, για την δημκρατία, για τα δικαιώματα τι έχουν να πουν στο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 3 μηνες θα εχουμε εκλογες και εσεις προβατα που οταν την βλεπετε κατουριεστε απο την χαρα σας θα σας κοπει η ορεξη,,Χρυση Αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...φιλαρακο εγω λεω ν ασχοληθεις και λιγο με κανα θυληκο, θα σου κανει καλο, ξερεις η αγαμια δημιουργει σοβαρα τραυματα σε υποαναπτυκτα ανθρωπαρια

      Διαγραφή
  3. Αυτή δεν ήταν που έφυγε από το πασοκ γιατί δεν θα ψήφιζε μνημονια χα χα χα η απόλυτη κοροϊδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ.........ΝΤΟΡΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tzakri sti vouli NAIIII SE OLAAAAA!!!!!!! mono na exei tin kareklitsa tis i kira Ntora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο τα λεγομενα δν φαινεται να μιλα για καταργηση των πορειων αλλα λεει οτι δημιουργουν θεματα στο να ερθει καποιος να επενδυση ελεος ρε παιδια την τριχα τροιχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι δεν κανει καμια βολτα στα χωρια να τα πη αφτα στους αγροτες;
    Η περιοδος χαριτοςτεληωσε.....
    Ερχοντε τα γιαουρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω ο κόσμος καιγεται και το .... Η ντορκα χτενιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΔ ΞΕΒΡΑΚΟΘΙΚΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΕςΣ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΖΥΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι αστείο και να σχολιάσει κανείς τις δηλώσεις της Κ.Υφυπουργού. Γιατί κ.Τζάκρη τα λέτε τέτοια πράγματα ? Αμνησία έχετε, άρχισε ή άνοια ή τελικά μας κοροιδεύετε.
    Τόσο πολύ υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Και εμείς που σας ψηφίζουμε και σας εκλέξαμε με τόσους ψήφους στην Πέλλα, δεν είναι λυπηρό να σας ακούμε να λέτε οτι οι επαναστατικές ιδέες βγάζουν την χώρα από την ευρωπαική πορεία ? Τόσα χρόνια οι αριστερά δεν ήταν στους δρόμους ? Σ΄αυτήν δεν πήγατε και σείς ? Τι ιδεολογία εχετε τέλος πάντων ? για ποια ιδεολογία σας ψηφίσαμε ?Βγείτε σας παρακαλώ και πείτε στους ψηφοφόρους σας τι πρεσβεύετε . Η μη μιλάτε καλύτερα ,καλύτερα η σιωπή παρά αυτά που λέτε .Μη μιλάτε και δουλέψτε .Μπορείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ!!!! ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!
    ΠΑΣΟΚ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News