Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α1 του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στο πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015:


ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0 – 0

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στον Εξαπλάτανο όπου η τοπική Δόξα και ο Άρης Αμπελείων έμειναν στο 0 – 0 μετά από καλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που κόστισε τη νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν τα μετόπισθεν, δεν απείλησαν επιθετικά και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν θετικό αποτέλεσμα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 1 – 0

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Βασίλη Ασλανίδη στον πάγκο του Εδεσσαϊκού καθώς στο ντέρμπυ της αγωνιστικής επικράτησε με σκορ 1 – 0 του αξιόμαχοι Ηρακλή Άσπρου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο καθόλη τη διάρκειά του χωρίς τις μεγάλες φάσεις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ λίγο πριν βγει το ημίχρονο και με σωστή τακτική κράτησαν τη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι παρότι στο δεύτερο μέρος είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους.

Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 0 – 0

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στους Προμάχους όπου η τοπική ομάδα και ο Όλυμπος Αψάλου έμειναν στο 0 – 0. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χωρίς όμως να φτάσουν σε κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που είχαν, ενώ στην επανάληψη το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 62’ με τον Γιώργο Νάνο.

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3 – 0

Καλύτερος ο Μ.Α. Πέλλας επικράτησε με σκορ 3 – 0 του Άρη Λουτρακίου και επανήλθε στις νίκες. Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και να φτάνουν εύκολα στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

ΑΛΜΩΠΟΣ – ΔΟΚΞΑ ΡΙΖΟΥ 10 – 0

Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική έγινε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 10 – 0 της Δόξας Ριζού. Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι της Α1 αν και χρησιμοποίησαν αρκετά νέα πρόσωπα δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την βαριά ήττα παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν.

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 – 1

Δεν ανέδειξε νικητή η μάχη στο Μάνδαλο όπου η τοπική Δόξα και ο Εθνικός Γιαννιτσών αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που πήραν κεφάλι στο σκορ από τα αποδυτήρια όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας δείχνοντας ότι είναι σε ανοδική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News