Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τις μεταγραφές του Α.Σ. Άγρα

Δείτε τις μεταγραφές του Α.Σ. Άγρα:

Γιαννούσης Στέφανος
Γκέλος Αλέξανδρος
Πασλαμούσκας Βησσαρίων
Σκουλής Αναστάσιος
Παπαναστασίου Σωκράτης
Γεωργίου Γεώργιος
Παπαστογιάννου Ραφαήλ
Μούσιος Ιωάννης

https://www.winall24.gr/Affiliate/index.php

6 σχόλια:

  1. Πασλαμουσκας ειναι ο διαιτητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε το ποδόσφαιρο που παίζουν ορισμένοι διαιτητές νυν και πρώην,θα το ζήλευαν αρκετοί παίχτες ομάδων α1.Μην την ψάχνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε λίαν επιεικώς καθυστερημένοι... Δηλαδή επειδή αποφάσισε ένα νέο παιδί να παίξει ποδόσφαιρο σε μια μικρή κατηγορία σημαίνει ότι η ομάδα που διάλεξε θα ευνοείται από τις διαιτησίες;;; Εύχομαι να ανέβει ο Άγρας τραίνο και να σκάσουν όλοι..Και μακάρι να ευνοηθεί από τις διαιτησίες οι οποίες τόσα χρόνια κάνουν επιγονάτιο πεοθηλασμό στις ομάδες της Αριδαίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψε κάποιος κάτι σχετικό για εύνοια; Ηρέμησε ρε φιλαράκι όλα οκ,τι εύνοια και τρίχες κατσαρές;Κανένας δεν έχει εύνοια,τι νομίζεις ότι σφυρίζουν; Διαιτητές σούπερ λίγκ;Ποιες ομάδες νομίζεις ότι βλέπεις ;Πλατάνια και ατρόμητο;Κουλαρε,χωριά είμαστε και όλοι ερασιτέχνες..

      Διαγραφή
  4. μα όλοι με τον Άρη είμαστε.Εξ αλλου η αριδαία τι έχει? ουτε την έδρα της επς εχει (εδεσσα) ουτε την πλειονότητα των διαιτητών (γιαννιτσά) οπότε φίλε 11.44 πάρτο πάλι πιο μελετημένα.Πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News