Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τρέχοντας ο Άδωνις στη ΝΔ για να... προλάβει την αρχηγία! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ

Τελικά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να βρει τις 50 υπογραφές και κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Το θρίλερ με τον Άδωνι Γεωργιάδη τελείωσε, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρήκε τελικά τις 50 υπογραφές και έτρεχε να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του πριν τις 18:00 όπου έληγε και η προθεσμία για την υποβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δευτερόλεπτα πριν λήξει η προθεσμία, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εθεάθη ο Άδωνις Γεωργιάδης κυριολεκτικά να τρέχει με έναν φάκελο, προκειμένου να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ:

2 σχόλια:

  1. Ρέ Άδωνι τι τρεχεις τζαμπα αφου δε το χεις για αρχηγός τις Ν.Δ . Μόνο ο Αβραμοπουλος το χει αλλα μας εχει ολους γραμμενους. Παντα ο Αβραμοπουλος στα δυσκολα μας την κάνει. Παρτάκιας ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιός ανδωνις και κούλης ρε παιδιά, αυτός που κάθεται στην καρέκλα δεν πέφτει με τίποτα. Ο τζιτζι θα είναι 2ος, επειδή θα τον φάνε τα ¨κυκλώματα¨ και καλύτερα γιατί έχει μέλλον και άδικα θα καεί, αφού τώρα μεσουρανεί ο Αλέξις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News