Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Βόμβα μεγατόνων από τη Νίκη Βορεινού

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Βόμβα μεγατόνων από τη Νίκη Βορεινού που ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην επαγγελματία γερόλυκο των γηπέδων Θόδωρο Τσολερίδη που θα προσφέρει σαν προπονητής και σαν ποδοσφαιριστής, ενώ αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας Θωμάς Σαρακινλής.

Οι δύο παίκτες θα προσφέρουν με την εμπειρία τους αλλά και τις ικανότητές τους και αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής αγωνιζόταν πέρσι στον Άρη Υδραίας όπου σημείωσε 25 τέρματα, ενώ ο νέος γκολκήπερ της Νίκης πέρσι ήταν παίκτης και προπονητής στον Αστέρα Νεοχωρίου.

3 σχόλια:

  1. τωρα εχουν πεσει σιγουρα στην β κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά καλή επιτυχία!!! Πάντα και παντού Νίκη Βορεινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News