Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

«Λάσπη στον ανεμιστήρα»

Δείτε τι αναφέρουν "κύκλοι" του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Σε μία ανακοίνωση που επιρρίπτει σοβαρότατες καταγγελίες κατά του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας προχώρησε η παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» σχετικά με τον διαγωνισμό για την μεταφορά μαθητών στην Π.Ε. Πέλλας.

Ωστόσο, κύκλοι του Αντιπεριφερειάρχη χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη «αγνώστου συντάκτη» επιστολή απολύτως ανυπόστατη και άτοπη, καθώς όπως λένε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορούσε μεταφορά μαθητών (ΑμεΑ, Νηπιαγωγείου, Μουσικού Σχολείου κλπ) με ΤΑΞΙ, άρα όπως λένε αυτό το επιχείρημα καταρρίπτει τον ισχυρισμό περί μεθοδεύσεων υπέρ των ΚΤΕΛ.

Από την άλλη, τονίζουν ότι η τριμελής επιτροπή που ανέλαβε να φέρει σε πέρας τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, απαρτίζεται αποκλειστικά από δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι προχώρησαν στον έλεγχο όλων των δικαιολογητικών ενώ η Οικονομική Επιτροπή που είναι αρμόδια αποφάσισε, αφού πρώτα έλαβε γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Θεωρούνε δε, ότι τέτοιου είδους καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και θα πρέπει να συνοδεύονται από αληθή στοιχεία πριν δουν το φως της δημοσιότητας γιατί όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση η λάσπη στον ανεμιστήρα επιστρέφει στον ιδιοκτήτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News