Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μπαράζ παραιτήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα - ΔΕΙΤΕ τους 14 που αποχώρησαν

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Οι τραγικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, με αποκορύφωμα την ψήφιση του τρίτου και χειρότερου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιβεβαίωσαν, με τον πιο εμφατικό και δυσάρεστο τρόπο, τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σ’ ένα μνημονιακό κόμμα.

Η σύμπλευση της κυβέρνησης με τα χρεοκοπημένα και απαξιωμένα συστημικά κόμματα, οι αντιδημοκρατικές διαδικασίες με τις οποίες λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολύ καιρό, με την απαξίωση όλων των οργάνων του και την αντικατάστασή τους από μια μικρή ομάδα ανθρώπων πέριξ του Α. Τσίπρα που δεν ελέγχεται και δε λογοδοτεί πουθενά, η υιοθέτηση μιας αντιλαϊκής και αντιαναπτυξιακής πολιτικής χωρίς κανένα διάλογο με τους πολίτες και η πλήρης μεταστροφή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, είναι κάποιοι από τους λόγους που μας αναγκάζουν να αποχωρήσουμε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τους υπογράφοντες:


9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ο Σήφης είχε φύγει από το 12 , τωρα ποιος τον εγραψε ως μέλος και τι αποσκοπει είναι δικό του θέμα !!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτοι ειναι οι ιδιοι οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν 4%, ουτε τοσο δεν θα παρει τωρα ο Λαφαζανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΘΑΦΤΗΚΕ; ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

      Διαγραφή
  3. ...ωρεε Σαββα...τωρα τι μπορεις να λες?...οεο?
    και πως να σε πιστεψω ρε φιλε!...σ'αυτα που θα λες τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και ένας αγρότης.
    Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί και συνταξιούχοι που θα βρουν αντισυστημική στέγη για τον λαϊκό και ιδιαίτερα τον αναπτυξιακό αγώνα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΑΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω ρε σει; ςχει κοσμο που ακομα ψηφιζει ΝΔ!!!! Τι να λεμε τωρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News