Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα (ΦΩΤΟ)

Ο Καμμένος, το απόγευμα της Κυριακής εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου «Grady White Freedom 375»

Ηταν προφανώς το μόνο πράγμα που μπορούσε να τον χαλαρώσει μετά τα όσα συνέβησαν στην Κω. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την επεισοδιακή του επίσκεψη στην Κω όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι τον... υποδέχθηκαν με αβγά απέδρασε για μια βόλτα στη θάλασσα, με μικρό ανοιχτό σκάφος και τον ίδιον στο τιμόνι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες, ο κ. Καμμένος, το απόγευμα της Κυριακής εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου «Grady White Freedom 375» καθώς αυτό έμπαινε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης για να δέσει, επιστρέφοντας από μια μίνι βόλτα στον Αργοσαρωνικό. Σε κάποιο παραλιακό ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού, μάλιστα, έγινε και η απαραίτητη στάση για το μεσημεριανό γεύμα.

Σύμφωνα με το protothema.gr o κ.Καμμένος εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του επιστρέφοντας από την Κω όπου συνέβησαν τα γνωστά επεισόδια.

4 σχόλια:

  1. oi fiakopes tou maranan tou paxidermou...kata ta alla o ethnosotiras tha esoze tin patrida!!! kala toupan stin ko..sta tesera!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήκω και γω στους ανόητα ρομαντικούς που τον ψήφισαν.....έχασα πασαν ιδεαν...να τρέχει τρομοκρατημένος να σωθεί; Που ειναι η αντριοσυνη του άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios exase file tin antriosini..na tin vrei autos!!! tha exei tin tixi tou giorgaki, kouveli, karatzaferi...

      Διαγραφή
  3. Και να σκεφτείς ότι κάποτε είχα ψηφίσει κ τον Σαμάρα της πολ άνοιξης..τον θεωρούσα πατριώτη....και κει έξω έπεσα!!! Τώρα τι κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News