Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» τίμησε τη μνήμη ενός μαχητή της ζωής

Γράφει Ηρακλής Κακαβάνης

Κάπου στα τέλη του 2012 γνώρισα το Μίλτο Αποστόλου, διαχειριστή τότε της ομάδας «Μενέλαος Λουντέμης» στο facebook. Δυστυχώς, ενάμιση χρόνο μετά ο Μίλτος «έφυγε».

Ο Μίλτος συμμετείχε σε πολλές ομάδες, είχε, γενικά, ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο (Ptolman sto Youtube, We Love Movies), αλλά η μεγαλύτερή του αγάπη παρέμενε πάντα ο Μενέλαος Λουντέμης, του οποίου τη σελίδα και την ομάδα δημιούργησε: στις 18 Αυγούστου 2012 τη σελίδα και στις 13 Οκτώβρη 2008 την ομάδα Μενέλαος Λουντέμης.

Ο Μίλτος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1984 (20/8/84 – 8/5/2014). Ήταν ένας άνθρωπος με παιδεία, μια ψυχή ευαίσθητη, ευγενική, που πίστευε σε έναν κόσμο δικαιοσύνης, ισότητας και ανθρωπιάς. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, έστω και διαδικτυακά, θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και απέραντο σεβασμό, ως μαχητή, με καλλιέργεια και αξιοπρέπεια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές…

Ο Μίλτος μπορεί να «έφυγε», όμως δεν το ξεχνάμε. Άφησε το ίχνος του ανεξίτηλα στη διαδικτυακή πραγματικότητα. Η ομάδα που δημιούργησε αριθμεί σήμερα περί τα 8.500 μέλη και συνεχώς αυξάνεται. Συμβάλλει τα μάλα στην ανάδειξη του έργου του Λουντέμη.

Η ομάδα «Μενέλαος Λουντέμης» έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλάτανου όπου και τιμήθηκε ο Μίλτος μέσω του αγαπημένου του πατέρα Βαγγέλη.

Σήμερα, τιμώντας τη μνήμη του Μίλτου κοινοποιούμε το ντοκιμαντέρ και αναδημοσιεύουμε το σενάριό του:



Το ντοκιμαντέρ έγινε με την επιμέλεια των διαχειριστών της Ομάδας «Μενέλαος Λουντέμης».

Αφήγηση- μίξη ήχου: Γιώργος Σαρρής
Συλλογή φωτογραφιών – video από το internet, μοντάζ: Γιάννης Γαρυφαλλάκης

---
Πηγή: atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News