Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Χαμός με Φίλη και Καμπουράκη – Οικονομέα (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Δεν έχει προηγούμενο ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα κατά την πρωινή εκπομπή του Mega με αφορμή, τι άλλο, το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του "Όχι" όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του "Ναι".

"Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση" τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως "40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη".

Αλλά ο Ν. Φίλης είχε... πάρει φόρα. "Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης".

"Αυτό που κάνει είναι φασισμός!" είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. "Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι" του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: "Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι".

"Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε! (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ)".


---
Πηγή: newsit.gr

13 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΥΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ......ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .... ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΡΟΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΧΙ ....ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ στον κοσμο σου, ο φασισμος σας δεν εχει τελειωμο

      Διαγραφή
    2. πηρε και μπραβο ο Φιλης.ελα μ....ι στον τοπο σου

      Διαγραφή
  2. αρε καημενε φιλη.σε βαλανε εναν αναμεσα σε 4 οπως κανουν ολα τα νταβατζοκαναλα εδω και μια εβδομαδα.ερχεται η ωρα τους ομως την κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ 1.22

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπλα μπλα μπλα εισται τραγικοι, που ζητε βρε που εχετε ξεφτιλιστει, που σ ενα πενταμηνο ρημαξατε τη χωρα, ουστ να μου χαθητε

      Διαγραφή
  4. ΜΙΛΑΕ Ο ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλβαδεξιουλη της γιαλαντζι δεξιο -νδ -Η- λαμογιο του πασοκ ...εχει γουστο ,να ισχυριζεσε οτι το μεgα τοσο χρονια φιλοξενουσε ΑΝΤΙΘΕΤΗ αποψη ??? Οσο για το συνοθυλεθμα αριστεραντζακουμονιστπασοκ -εσεις το φερατε στην εξουσια με τις μλκες σας ...

      Διαγραφή
    2. οι δεξιοι ειναι χαλβαδες? και οι συριζαιοι ανδρες? χα..χα..χα..χα..ρωτα τη γυναικα σου και θα παθεις σοκ χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  5. Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΚΟΛΙΕ ΑΞΙΑΣ 100000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΣΑΝΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ?ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ ρε ελληνικέ λαέ, ξαναζείς μέρες διχασμού. Εκεί μας οδήγησαν ΟΛΑ τα ρεμάλια.
    Συνιστώ σε όλους αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα, ψυχραιμία και με τη λογική και όχι με το συναίσθημα να πούμε την άποψή μας την Κυριακή στις κάλπες. Από τη Δευτέρα ξανά όλοι μαζί στους χώρους δουλειάς, στη γειτονιά , στα μαγαζιά κλπ και ας ετοιμαστούμε να αντέξουμε τα σκληρότατα μέτρα που θα έρθουν είτε με το ΟΧΙ είτε με το ΝΑΙ.
    ΥΓ για τρία πράγματα είμαι πεπεισμένος: για τη διχόνοια που επέρχεται για τη σκληρότητα των δανειστών και για τη δική μας αδύνατη θέση. Το πρώτο αλλάζει, είναι στο χέρι μας. Τα άλλα δύο δυστυχώς ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News