Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Γιώργος Τσαπράζης: «Η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας πράττει τα δέοντα, άψογη η συνεργασία μας»

Δήλωση Γιώργου Τσαπράζη

Δημοσίευμα τοπικού blog, το οποίο διαχειρίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος, με παρουσιάζει να έχω δηλώσει ότι «είναι αδιάφορη η Δημοτική Αρχή, δεν ακούει τα αιτήματα των δημοτών που μεταφέρουμε, μας αγνοεί, μας έχει γραμμένους. Κόντεψε να καεί ο παιδικός σταθμός του Βορεινού, ούτε τα χόρτα δεν καθάρισαν παρ' όλο που το ζητήσαμε τόσες φορές».

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έκανα την παραπάνω δήλωση όπως και καμία άλλη δήλωση, καθώς είμαι πεπεισμένος ότι η Δημοτική Αρχή που ανέλαβε πριν ένα χρόνο πράττει τα δέοντα μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και η συνεργασία μας μέχρι σήμερα είναι άψογη παρά τα όποια προβλήματα που σίγουρα δεν οφείλονται σε αδιαφορία αλλά σε αντικειμενικές δυσκολίες.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα αγγίζουν τα όρια της προβοκάτσιας και θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ποιους εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του.

Γεώργιος Τσαπράζης
Τοπικός Σύμβουλος Βορεινού

6 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόγιο αναμένουμε γρήγορα απαντήσεις και εξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κογιό πολυ ασχολήθηκεσ μιν δίνεις αξία δεν αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΟΧΙ ΚΟΤΑ ΦΙΛΕ 10 50 ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News