Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Θύελλα Φιλώτα για Παπανώτα: Πήρε προκαταβολή όμως τελικά «έκλεισε» στην Κρύα Βρύση

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα ανακοινώνει πως σταμάτησε η συνεργασία της ομάδας με τον Νίκο Παπανώτα.

Η απόφαση της λύσης της συνεργασίας οφείλεται αποκλειστικά στον κο Παπανώτα,που για δικούς του λόγους μας ανακοίνωσε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου πως με βαριά καρδιά πήρε την απόφαση να σταματήσει.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος Γκιαουράκης Τάσος, ο ταμίας Τραγαράκης Μανώλης με τον κο Παπανώτα αποφασίστηκε το πλάνο της νέας χρονιάς και δόθηκαν στον κο Παπανώτα οι μισθοί 2 μηνών που του οφειλόταν, δόθηκε προκαταβολή για τη νέα χρονιά και κλείστηκε ραντεβού για την Τρίτη 16 Ιουνίου στη Βέροια για το ξεκίνημα του πλάνου.

Αργά το βράδυ της Κυριακής είχαμε πληροφορίες από την περιοχή της Έδεσσας πως ο κος Παπανώτας έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Κρύας Βρύσης και μάλιστα πως πήρε και προκαταβολή. Δυστυχώς το μεσημέρι της Δευτέρας επιβεβαιωθήκαμε με το τηλεφώνημά του. Περιμένουμε πλέον την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Κρύας Βρύσης για την έναρξη της συνεργασίας τους, για να επιβεβαιωθούμε πλήρως.

Η διοίκηση άμεσα ήρθε σε επαφή με προπονητές εγνωσμένης αξίας, γνώστες της κατηγορίας και εντός 2ημέρου θα ανακοινώσουμε το όνομα του νέου προπονητή μας.

Ευχόμαστε στον κο Παπανώτα, να έχει πάντα επιτυχίες τόσο στα γήπεδα όσο και στην προσωπική του ζωή και όπου και να πάει να τον αγαπήσουν όσο τον αγαπήσαμε στον Φιλώτα (διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες).

Από το Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα

13 σχόλια:

  1. παρτε τον νεαρο κουντουρα που δοκιμαστηκε σε εσας μπακ με αρχιδια ο πιτσιρικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτα εδωσε τα χερια με τον εδεσσαικο πριν 20 μερες !!!ζητησε το ροστερ και ειπε 4 παικτες δικους του θα φερει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εδεσσαικός μεταξύ Ντίσιου καί Παπανώτα θά έπαιρνε τόν Ντίσιο, νόμιζε όμως ότι ο Ντίσιος θα παραμείνει στή Κ Βρύση. σάν αμοιβή γιά τη προσπάθεια τού τελευταίου ,στήν άνοδο τής ομάδας,αυτό ήταν καί τό ηθικά σωστό.Βέβαια όλα εδώ πληρώνονται,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβως πρωτη επιλογη ηταν ο ντισιος και αυτος ειναι ο λογος που εξηγει ο παραπανω !!!! Ας ελπισουμε να ερθει τωρα γιατι ο εδεσσαικος θελει ενα προπονητη νεο κ δουλευταρη με πολλες νεες ιδεες και προπαντων φιλοδοξια και γι αυτον αλλα κ για την ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακούω ότι τα βρόντηξε κ ο τούσιας? ο σου ψου πάντως δεν φεύγει με τίποτα! Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί διώχνει τον Μεσημερλή. Τόσο κουπί τράβηξε και τώρα που άρχισε να στρώνει η ομάδα τον ¨σφ'αζει¨ . κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κουπι τρσβηξε????Ας παει στο ναυτικο ομιλο ηια εκει καλος ειναι!!!

      Διαγραφή
  6. Ο τουσιας ?????ο αλλος ηταν λιγος η προπονηση ηταν της δεκαετιας ουτε καν του 1980 τακτικη μαυρη η νυχτα στα βουνα !!! Αν ειχε προπονητη ο εδεσσαικος με το υλικο που ειχε περσι θα εβγαινε 1ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κ.Παπανώτα φέρθηκες αντρίκια απέναντι σε πολύ κόσμο σε δύο νομούς.Κατά τα άλλα στην Κρύα Βρύση ο προηγούμενος προπονητής έλυσε την συνεργασία λόγω του οικονομικού.Ποιόν δουλεύετε ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν καταλάβαμε πώς φέρθηκε αντρίκια ο Παπανώτας;Τότε αυτοί πού δέν φέρονται αντρίλια , τί άλλα χειρότερα κάνουν;

      Διαγραφή
    2. Ειρωνικο ηταν το σχολιο

      Διαγραφή
  8. ο Παπανώτας,μιά ώρα άργησες να του πληρώσεις το μηνιάτικο? σε χαιρέτησε -καληνύχτα.Στον Εδεσσαικό είχαμε μάθει με Μεσημερλη,Σαπουντζή κλπ και τη βγάζαμε σχεδόν τσάμπα !Ξέρετε πόσα πήρε για πέρυσι ο Μεσημερλής όλη τη χρονιά? 1.5 χιλιαρικάκι! Ολόκληρο μιλάμε ! όχι μισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι καλα ετσι σου ειπανε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News