Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα: Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έως αυτή την ώρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, αυτή την στιγμή εκτυλίσσεται ένα «βαρύ» σχέδιο το οποίο είναι οργανωμένο από πολλές πλευρές έτσι ώστε να φτάσουμε στα μεσάνυχτα με λύση! Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συμφωνία αυτή ΔΕΝ θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί από χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας όπου ακόμα και στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν φωνές για συμφωνία έστω την ύστατη στιγμή.

Στο εσωτερικό η κινητικότητα είναι μεγάλη με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν ανοκτά να γινει δεκτή η συμφωνία Γιούνκερ ή έστω να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές και από τις δυο πλευρές.

Τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες υπάρχει ένα όργιο συσκέψεων έτσι ώστε να βρεθεί λύση αν όχι για τελική συμφωνία για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση λίγων ημερών που θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News