Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τατιάνα Στεφανίδου: Πώς αντέδρασε όταν είδε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Γερμανού!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε από τον δημοσιογράφο να δει της αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε για την παρουσίαση του βιβλίου της στην Κρήτη και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! την απαθανάτισε να κάνει μπάνιο στις παραλίες του νησιού.

Οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας φιλοξενούνται και στο εξώφυλλο του νέου τεύχους περιοδικού με την σημείωση ότι είναι χωρίς ρετούς!

Αυτό δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν και στην εκπομπή Μία όπου είχαν σήμερα καλεσμένο τον διευθυντή του περιοδικού Άρη Καβατζίκη. Φυσικά, αναφέρθηκαν και στην επίμαχη φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού που προκάλεσε έντονη συζήτηση για το αν έχει χρησιμοποιηθεί photoshop ή όχι.


Η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε από τον δημοσιογράφο να δει μάλιστα της αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Δες την αντίδρασή της στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News