Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο της Σωσάνδρας: «Δεν πάει άλλο, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά»

«Αυτό που ήθελα, ήταν να με καλέσει η Δημοτική Αρχή, εμένα και τους υπόλοιπους Προέδρους και να συζητήσουμε πολιτισμένα. Όποια απόφαση κι αν έπαιρνε θα την σεβόμουνα, αρκεί να είχε προηγηθεί ένας διάλογος»

Την αγωνία του εκφράζει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας Νίκος Μήντσης, με δήλωσή του στο Aridaia News λίγες ώρες μετά τις διαρροές ότι σκοπεύει να παραιτηθεί.

Όπως δήλωσε, «τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, δεν πάει άλλο». Και εξήγησε: «Ο κόσμος δεν μπορεί να ποτίσει. Τι θα γίνει με τα αυλάκια; Θα έπρεπε ήδη να έχουν επισκευαστεί τα δίκτυα, οι παραγωγές είναι έτοιμες. Αν φτιαχτούν τα δίκτυα, δεν θα χρειάζεται καμία πομόνα. Ο κόσμος θέλει να ποτίσει, να βγάλει ένα μεροκάματο από τις παραγωγές, να κινηθεί η αγορά».

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι «εγώ προσωπικά δεν έχω αντιπαλότητες με κανέναν, ούτε με τη Δημοτική Αρχή. Για ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα, έχω καταθέσει την ψυχή μου. Όμως μετά την προηγούμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβληματίστηκα, γιατί αντιλήφθηκαν ότι και η σημερινή Διοίκηση λειτουργεί σαν τις προηγούμενες. Ενώ είπαμε να ξεφύγουμε από το σάπιο ρουσφετολογικό σύστημα, τελικά συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Αυτό δεν πρέπει να το ανεχτούμε».

Ο κ. Μήντσης μας εξήγησε τι τον ενόχλησε περισσότερο: «Αυτό που ήθελα, ήταν να με καλέσει η Δημοτική Αρχή, εμένα και τους υπόλοιπους Προέδρους και να συζητήσουμε πολιτισμένα. Όποια απόφαση κι αν έπαιρνε θα την σεβόμουνα, αρκεί να είχε προηγηθεί ένας διάλογος. Δεν είμαστε μαριονέτες. Τα τοπικά συμβούλια είναι οι δέκτες των προβλημάτων και αυτό πρέπει να το σέβονται».

Επίσης, ο Πρόεδρος μας μετέφερε ένα περιστατικό το οποίο τον προβλημάτισε: «Μου στείλανε μηχάνημα του Δήμου για να καθαρίσει τα αυλάκια και δεν είχε πετρέλαιο. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα τέτοια εποχή που θα έπρεπε να δουλεύουν και διπλές βάρδιες;».

7 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την προηγουμενη τετραετια ηταν προεδρος με το συνδιασμο που ειχε στηριξει,περνουσε η κουβεντα του,τωρα χε@@@κε ο Μπινος για την Σωσανδρα που βγηκε πρωτος σε ψηφους ο Πασοης!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

      Διαγραφή
  3. To οτι κοιτάει τα χωρια που δεν τον ψηφισαν σαν εχθρους το εχουμε καταλαβει,άπειρα τα παραδείγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΤΕΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΥΝ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤΑ ΑΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

      Διαγραφή
  4. Oλοι ιδιοι ειναι φιλε μου ο καθενας τον εαυτουλη του κοιταει και οχι το γενικο καλο,μη πας να μου βγαλεις αγιο τον μπινο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News