Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας υπεύθυνος για τα αδέσποτα

Ανακοίνωση

Στον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα μεταβιβάστηκαν οι αρμοδιότητες των αδέσποτων ζώων, κατόπιν αποφάσεως του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου. 

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Αβραμίκα, υπάρχει ήδη συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη ο οποίος είχε έως τώρα τη σχετική ευθύνη και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» ο οποίος είναι αρωγός του Δήμου μας στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

6 σχόλια:

  1. το μέρος που θα πρέπει να συμαζευτούν θα πρεπει να ειναι εκτος πολης,ασφαλές με παροχες νερου φαγητου και όλοι θα στηριξουμε την προσπάθεια.'Ολοι θα στηρίζαμε μια σωστή πρωτοβουλία τέτοια.Περιμένουμε έργα.Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με καλη διαθεση απ όλους ο Δήμος μπορεί επιτέλους να δώσει ανάσα και στον κόσμο που αγωνιά για επίλυση και στα καυμένα τετράποδα που περιφέρονται κυνηγημένα, νηστικά,νευρικά και δημιουργούν προβλήματα χωρίς να το θέλουν αφού δεν γεννηθηκαν να περιφέρονται ανάμεσα σε μαγαζιά ή ανθρώπους με παιδιά μικρά στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχή όλων είναι η συγκέντρωση τους σε ένα οργανωμένο σημείο εκτός πόλης όπου και ο σύλλογος Ελπίδα αλλά και οι εθελοντές θα μπορούμε οργανωμένα να τα βοηθήσουμε ,ταίσουμε ξεδιψάσουμε, εμβολιάσουμε ,καθαρίσουμε απολυμάνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τη βοήθεια όλου του κόσμου μπορεί να γίνει πράξη κάτι τέτοιο.Αναμένωμεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάλι γεμίσαμε με τα κοπάδια.Τωρα θα έχουμε και τις νύχτες κραυγών με τα σκυλιά όλο το καλοκαίρι όπως καθε χρόνο.Όσοι τα λατρεύουν γιατί δεν τα παιρνουν σπίτια τους? δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News