Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αναβάλλεται η ομιλία για τον καρκίνο στην Αριδαία

Δεν υπήρξε έγκριση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας, ο οποίος «πνίγηκε» σε μια κουταλιά νερό και «χάθηκε» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας

«Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, σας ενημερώνει πως αναβάλλεται προσωρινά η προγραμματισμένη ομιλία στην Αριδαία στις 27 Μαΐου για τον καρκίνο του μαστού και του εντέρου, λόγω απρόοπτων προβλημάτων που προέκυψαν. Θα ενημερωθείτε για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας».

Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση αναβολής της παραπάνω εκδήλωσης, ωστόσο δεν αναφέρεται από τον δραστήριο Σύλλογο Καρκινοπαθών –προφανώς για λόγους ευγένειας- ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε έγκριση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας, ο οποίος «πνίγηκε» σε μια κουταλιά νερό και «χάθηκε» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.


Έτσι, μία αξιόλογη εκδήλωση που θα αφορούσε σε ένα πολύ σημαντικό θέμα, αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Αυτές οι συμπεριφορές, θα πρέπει να εξαλειφτούν και να μη δημιουργούνται εμπόδια στη διοργάνωση τέτοιων δράσεων, που μόνο καλό προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News