Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Γιαννιτσά για παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Γιαννιτσά Πέλλας για παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν χθες (18-05-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο άτομα για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια.

Πρόκειται για μία 35χρονη και έναν 43χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για νομοθεσία περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Κατά τον έλεγχο στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 5 μπλοκ αποδείξεων,

• 27 βιβλία ζωγραφικής/παραμύθια,

• 149 κάρτες και

• το χρηματικό ποσό των 75,70 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News